Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Το πάρτι τελείωσε για τους ενοικιαστές της Airbnb

Το πάρτι τελείωσε για τους ενοικιαστές της Airbnb
Οι παραβάτες θα είναι αντιμέτωποι με ποινές που κυμαίνονται από την αναστολή λογαριασμού έως την πλήρη κατάργηση από την πλατφόρμα
Η Airbnb απαγορεύει οριστικά τα πάρτι στα ακίνητα της σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία καθιστά την παγκόσμια απαγόρευση των πάρτι μια μόνιμη πολιτική, θέτοντας σε ισχύ έναν προσωρινό περιορισμό που τέθηκε σε εφαρμογή πριν από σχεδόν δύο χρόνια.
Η Airbnb ανακοίνωσε ότι απαγορεύει τα «πάρτι και εκδηλώσεις», συμπεριλαμβανομένων των συγκεντρώσεων ανοιχτής πρόσκλησης.
Οι ιδιοκτησίες «Σπίτι για πάρτι» θα συνεχίσουν να «απαγορεύονται αυστηρά», με «σοβαρές συνέπειες» για τους επισκέπτες που παραβιάζουν τους κανόνες.
Οι παραβάτες θα είναι αντιμέτωποι με ποινές που κυμαίνονται από την αναστολή λογαριασμού έως την πλήρη κατάργηση από την πλατφόρμα.
Πέρυσι, η Airbnb ανέστειλε περισσότερους από 6.600 επισκέπτες λόγω παραβίασης της απαγόρευσης των πάρτι.
Μάλιστα, η πλατφόρμα ενοικίασης προσκαλεί τους ανθρώπους να αναφέρουν πάρτι σε ακίνητα της Airbnb στην περιοχή τους μέσω μιας γραμμής υποστήριξης γειτονιάς.
Η Airbnb επέβαλε προσωρινή απαγόρευση πάρτι το 2019, αφού πέντε άτομα σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς σε ένα από τα ακίνητα της.
Τον επόμενο χρόνο, η εταιρεία εφάρμοσε μια παγκόσμια απαγόρευση σε όλα τα μέρη, αλλά ήρθε η πανδημία.
Άλλες πλατφόρμες βραχυπρόθεσμης ενοικίασης διακοπών, όπως η Vrbo που ανήκει στην Expedia, εφαρμόζουν παρόμοιες πολιτικές για τον περιορισμό μεγάλων, θορυβωδών πάρτι.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης