Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Global Rescue: Σε άνοδο η εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών για την κρουαζιέρα

Global Rescue: Σε άνοδο η εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών για την κρουαζιέρα
Παρά το γεγονός ότι το 30% των ερωτηθέντων αντιμετωπίζει κάποιο δισταγμό για ταξίδι, το 70% δεν αισθάνεται κανένα άγχος για τα ταξίδια σε κρουαζιερόπλοια ή γενικά
Το restart στην κρουαζιέρα φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με την έρευνα Global Rescue Traveller Sentiment and Safety.
Ειδικότερα, το 19% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι αισθάνεται πιο ασφαλής ή πολύ πιο ασφαλής για μια κρουαζιέρα το 2022 σε σύγκριση με πέρυσι.
Παρά το γεγονός ότι το 30% των ερωτηθέντων αντιμετωπίζει κάποιο δισταγμό για ταξίδι, το 70% δεν αισθάνεται κανένα άγχος για τα ταξίδια σε κρουαζιερόπλοια ή γενικά.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Global Rescue, Dan Richards, δήλωσε ότι το θετικό συναίσθημα προς τον κλάδο της κρουαζιέρας «οδηγείται από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας των ξένων συνόρων που ανοίγουν στους διεθνείς ταξιδιώτες, τα ταξίδια εκδίκησης και τα υψηλά επίπεδα άνεσης που έχουν οι ταξιδιώτες για ταξίδια».
Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 84% των ταξιδιωτών ανησυχούν λιγότερο ή πολύ λιγότερο για τα ταξίδια στο σημερινό τοπίο σε σύγκριση με την αρχή της πανδημίας.
Ένα άλλο 35% είπε ότι το να είναι θετικοί στον COVID-19, τα συμπτώματα και το ότι είναι αποκλεισμένοι από το σπίτι είναι οι μεγαλύτεροι φόβοι τους για τα διεθνή ταξίδια.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης