Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ντίνος Ροδόπουλος (ΑΚΜΗ): Η ΑΚΜΗ ανακηρύχθηκε ως το πρώτο καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης

Ντίνος Ροδόπουλος (ΑΚΜΗ): Η ΑΚΜΗ ανακηρύχθηκε ως το πρώτο καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διακρίθηκε ως το πιο καινοτόμο ΙΕΚ

Για τη διάκριση που απέσπασε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ως το πιο καινοτόμο ΙΕΚ, στο πλαίσιο των βραβείων Αριστείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μιλά, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 o Ντίνος Ροδόπουλος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό Κολλέγιο – ΑΚΜΗ.
«Η ΑΚΜΗ, η οποία είναι ο leader, ο ηγέτης στην κατάρτιση στην Ελλάδα, έχει πετύχει κι άλλα πράγματα στο εξωτερικό. Πριν φτάσουμε σε αυτό το επίτευγμα, πριν από λίγο καιρό, μαζί με άλλους συνεργάτες του εξωτερικού κάναμε την πρώτη κίνηση στην Κένυα. Με συμβόλαιο από την Ευρωπαϊκή Ενωση προσπαθούμε να φτιάξουμε την κατάρτιση σε αυτή την δύσκολη χώρα. Ουσιαστικά να αλλάξουμε τα προγράμματα, να εκπαιδεύσουμε τους εκπαιδευτές», επισημαίνει ο Ντίνος Ροδόπουλος.
«Μετά από 2,5 μήνες περίπου αξιολόγησης, φτάσαμε στο σημείο διά στόματος του Επιτρόπου Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Νίκολα Σμιτ, η ΑΚΜΗ ανακηρύχθηκε ως το πρώτο καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης», τονίζει ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό Κολλέγιο – ΑΚΜΗ.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης