Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτός είναι ο κορυφαίος προορισμός μεταξύ των υπεύθυνων ταξιδιωτών

Αυτός είναι ο κορυφαίος προορισμός μεταξύ των υπεύθυνων ταξιδιωτών
Μετά την Ιαπωνία -η οποία είχε βαθμολογία 40,8% στους υπεύθυνους ταξιδιώτες- ήταν η Νότια Κορέα (22,6)
Οι υπεύθυνοι ταξιδιώτες στην Ταϊλάνδη θέλουν να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του YouGov για τον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα. Ως υπεύθυνοι ταξιδιώτες μπορούν να οριστούν εκείνοι που είναι εστιασμένοι στην ευεξία, έχουν πολιτιστικό πνεύμα και ενδιαφέρονται για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Τα travel brands μέσα από τα μάτια των υπεύθυνων ταξιδιωτών στοχεύουν στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αυτές διαφοροποιούνται.
Το YouGov DestinationIndex μετρά την αντίληψη του κοινού για τους προορισμούς σε καθημερινή βάση. Οι βαθμολογίες προορισμών καταρτίστηκαν χρησιμοποιώντας μετρήσεις εκτίμησης από τον Ιούλιο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2022.
Μετά την Ιαπωνία –η οποία είχε βαθμολογία 40,8% στους υπεύθυνους ταξιδιώτες– ήταν η Νότια Κορέα (22,6). Η Ελβετία, ο υψηλότερος ευρωπαϊκός προορισμός, ήρθε στην τρίτη θέση (21,4). Ακολούθησε στενά η Σιγκαπούρη (18,0). Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα με βαθμολογία 15,8. Ακολουθούν η Κίνα (15,2), η Γαλλία (15,1) και η Αυστραλία (13,0) και μετά οι ασιατικοί προορισμοί Χονγκ Κονγκ (12,8) και Λάο (12,6), που ολοκλήρωσαν την κατάταξη.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης