Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Jet2 θα ξεκινήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα πτήσεων για την Ελλάδα - 1,3 εκατ. θέσεις το 2023

Η Jet2 θα ξεκινήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα πτήσεων για την Ελλάδα - 1,3 εκατ. θέσεις το 2023
Η Jet2 ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων το 2023 προς τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στα οποία πετάει
Κορυφαία αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου και τουριστικός πράκτορας στην Ελλάδα, η Jet2 επέκτεινε σημαντικά τη δραστηριότητα στη χώρα φέτος , συμπεριλαμβανομένης της έναρξης της Αθήνας ως νέου προορισμού.
Μετά το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Jet2 2022 που περιελάμβανε πτήσεις προς 15 ελληνικούς προορισμούς (περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου) χωρίς ακυρώσεις τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο (σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ταξιδιωτικών πληροφοριών OAG) και 1,2 εκατομμύρια αφίξεις θέσεων – αύξηση χωρητικότητας σχεδόν 90% , ο CEO Steve Heapy σχεδιάζει να ανακοινώσει ένα ακόμη «μεγαλύτερο» πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2023.

Νέα δρομολόγια και σχέδια για την Αθήνα

Ο Heapy θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα της Jet2 στην Ελλάδα προς πώληση, το οποίο θα περιλαμβάνει τρία ολοκαίνουργια δρομολόγια (Μπρίστολ-Χανιά, East Midlands-Σαντορίνη και Λονδίνο Stansted-Αθήνα). Η Αθήνα γίνεται προορισμός όλο το χρόνο . Προστέθηκαν πασχαλινές πτήσεις στη Ρόδο ενώ είναι αυξημένη η συχνότητα σε προορισμούς όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σκιάθος.
Η ατζέντα του Heapy περιλαμβάνει επισκέψεις σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο), Ρόδο και Κω. Κατά την παραμονή του σε κάθε νησί θα παρουσιάσει τη στρατηγική της εταιρείας για το 2023 και θα συναντηθεί με ξενοδόχους και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, θα μιλήσει για την εμπιστοσύνη της Jet2 στην ελληνική αγορά και για το πόσο δεσμευμένη είναι η εταιρεία να δημιουργήσει και να αναπτύξει μακροπρόθεσμες, αμοιβαία επωφελείς στρατηγικές σχέσεις με τους ξενοδόχους.
“Συνεχίσαμε να επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα και οι φανταστικές συνεργασίες που έχουμε είναι κομβικές για τη συνεχή επιτυχία μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO του ομίλου Steve Heapy, προσθέτοντας: «Ανυπομονώ να συναντήσω τους τωρινούς, αλλά και τους μελλοντικούς συνεργάτες και να τους πω τα πάντα για τη βραβευμένη επιχείρησή μας, πώς έχουμε επεκταθεί πάρα πολύ στην Ελλάδα και πώς είμαστε εδώ για να μείνουμε, χτίζοντας μακροπρόθεσμες συνεργασίες, που οδήγησαν στην επιτυχία μας».
Υπενθυμίζεται ότι η Jet2 ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων το 2023 προς τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στα οποία πετάει, τα οποία περιλαμβάνουν αγαπημένα όπως η Ρόδος, η Μύκονος και η Σαντορίνη.
Το Jet2 εκτελεί πτήσεις αναψυχής μέσω του Jet2.com και οργανώνει διακοπές μέσω του τουριστικού του πράκτορα Jet2holidays.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης