Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι είδους διακοπές θα κάνουν φέτος οι Ινδοί millennials - Ποια καταλύματα επιλέγουν

Τι είδους διακοπές θα κάνουν φέτος οι Ινδοί millennials - Ποια καταλύματα επιλέγουν
Οι Millennials, γνωστοί και ως Generation Y, θεωρούνται γενικά ότι γεννήθηκαν από τη δεκαετία του 1980 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990

Τα ταξίδια επέστρεψαν και το 82% των Ινδών millennials ταξιδιωτών, που αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιωτικού πληθυσμού, σχεδιάζουν να κάνουν οικογενειακές διακοπές φέτος, σύμφωνα με την έκθεση της BOTT (Business of Travel Trade) Travel Sentiment Tracker.
Η έκθεση βασίζεται σε μια διαδικτυακή έρευνα με περισσότερους από 8.500 millennial ταξιδιώτες σε όλη τη χώρα από την 1η Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.
Οι Millennials, γνωστοί και ως Generation Y, θεωρούνται γενικά ότι γεννήθηκαν από τη δεκαετία του 1980 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990.
Αποκαλύφθηκε επίσης ότι μετά την πανδημία, οι millennials είναι πολύ ενθουσιώδεις με τα σχέδια των διακοπών τους, καθώς το 56% από αυτούς σχεδιάζει να πάει για διεθνείς διακοπές ενώ το 44% ανυπομονεί να κάνει διακοπές στο εσωτερικό.
«Το γεγονός ότι περισσότερο από το 82% των Millennials στην Ινδία επιθυμούν να κάνουν διακοπές την ερχόμενη εορταστική περίοδο είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά νέα για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία.
«Τα ευρήματα είναι κίνητρα και σίγουρα θα δημιουργήσουν περισσότερη εμπιστοσύνη σε έναν κλάδο που επηρεάστηκε σοβαρά από την πανδημία», δήλωσε ο συνιδρυτής του TBO Group (Travel boutique online) Ankush Nijhawan.
Εν τω μεταξύ, η έρευνα αποκάλυψε ότι το 42% των millennials είναι ανοιχτοί να ξοδέψουν 2-5 lakhs για τις διακοπές τους, ενώ το 33% θα ξόδευε μεταξύ 5-10 lakhs Rs.
Τέλος, περίπου το 31% των millennials θα ήθελε να κάνει κράτηση σε πολυτελή ακίνητα ενώ το 27% θα επιλέξει διαμονή σε οικονομικά ξενοδοχεία ακολουθούμενο από το 26% που θα επιλέξει τα Boutique ξενοδοχεία, πρόσθεσε.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης