Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Διάκριση για τη Mideast Travel στα World Travel Awards

Διάκριση για τη Mideast Travel στα World Travel Awards
Τα φετινά βραβεία θα είναι πολύ ξεχωριστά για τη Mideast Travel που καταφέρε να περάσει την μετά-Covid εποχή και να βγει απ’ αυτήν ακόμα πιο δυνατή
Για 9η συνεχή χρονιά η Mideast Travel, ανακηρύσσεται Greece’s Leading Destination Management Company 2022.
Επίσης, για 5η συνεχή χρονιά, κατακτά το βραβείο Europe’s Leading Destination Management Company 2022 και για 2η στέφεται ως Greece’s Leading Travel Management Company 2022, στα «Όσκαρ» των ταξιδιωτικών βραβείων, τα World Travel Awards που έλαβαν μέρος το Σάββατο 1/10/2022 στο ξενοδοχείο Hilton του Πάλμα Ντι Μαγιόρκα.
Τα World Travel Awards απονέμονται από το 1994 και βραβεύουν τις πρωταγωνίστριες επιχειρήσεις σε κάθε τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, όντας παγκοσμίως αναγνωρισμένα ως το υπέρτατο σήμα αριστείας.
Σε μια εποχή που ο τουρισμός ήταν γεμάτος προκλήσεις, η Mideast Travel, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει σύνθετα ζητήματα ώστε να διατηρήσει το DNA της εταιρείας, την προσωπικότητά της, και την αποστολή της.
Η ομάδα της Mideast, ήταν βασικό μέρος αυτής της προσπάθειας και κατάφερε να διατηρήσει την εταιρεία αξιόπιστη, σε μια περίοδο που όλα άλλαζαν καθημερινά.
Τα φετινά βραβεία θα είναι πολύ ξεχωριστά για τη Mideast Travel που καταφέρε να περάσει την μετά-Covid εποχή και να βγει απ’ αυτήν ακόμα πιο δυνατή.
Επ’ ευκαιρία αυτής της απονομής, οι ιδιοκτήτριες της εταιρίας, η κα Κατερίνα και η Δα Μαρία Μούσμπε, δήλωσαν: «Αυτές οι διακρίσεις είναι πάντα μια επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλει καθημερινά η ομάδα της Mideast Travel Worldwide και επιπλέον, μια παρακίνηση για περισσότερες νέες επιτυχίες στο μέλλον. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτά τα βραβεία σε κάθε μέλος της αγαπητής μας ομάδας αλλά και στους πιστούς μας πελάτες που μας υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και που μας ωθούν να πάμε συνέχεια πιο μπροστά»

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης