Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ανοίγει η αυλαία για την 43η WTM London, έρχονται βραβεύσεις για την Ελλάδα

Ανοίγει η αυλαία για την 43η WTM London, έρχονται βραβεύσεις για την Ελλάδα

Χορηγός του Media Center η Ελλάδα, ατού για την επικοινωνιακό κομμάτι της χώρας

Ξεκινά  στις 7 Νοεμβρίου 2022, η 43η έκθεση World Travel Market London, (WTM London) με την Ελλάδα στις 10-11 πμ τοπική ώρα να παρουσιάζει το «Ελληνικό Πρωϊνό» και λίγο αργότερα στις 1-2 μ.μ. να παραθέτει συνέντευξη Τύπου στο Διεθνές Κέντρο Τύπου στο Λονδίνο, ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας.

Αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού από το Ηνωμένο Βασίλειο 

Το υπουργείο Τουρισμού της Ελλάδας θα εστιάσει στους τρεις πυλώνες ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος και την βιωσιμότητα. Την ίδια ημέρα το απόγευμα θα γίνει και η απονομή βραβείων «Greek Travel Awards» στο ξενοδοχείο του Λονδίνου SIX PARK PLACE, όπου η Ελλάδα αναμένεται να βραβευτεί για τις επιδόσεις της στο τουρισμό.
Στις 8 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι διοργανώνεται ειδική παρουσίαση που θα αφορά τις δραστηριότητες της Ελλάδα στην ανάπτυξη της βιωσιμότητας, ενώ θα παρουσιαστεί στην πλατφόρμα βιώσιμης ανάπτυξης τα ελληνικά πράσινα νησιά όπως είναι η Χάλκη, η Αστυπάλαια, η Νάξος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με στοιχεία της ΤτΕ μεταξύ Ιανουαρίου – Αυγούστου 2022 ο ροές του εισερχόμενου τουρισμού από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 316% στα τρία εκατομμύρια ετησίως.

Στόχος οι δια ζώσης συναντήσεις και συμφωνίες

Η έκθεση World Travel Market London (WTM London) αποτελεί τόπο συνάντησης επαγγελματικών και εκπροσώπων της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.
Στόχος των συναντήσεων η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μέσα από τις διεθνείς τάσεις
Στη φετινή 43η διοργάνωσή της, 7-10 Νοεμβρίου 2022 στο ExCeL – London, αναμένεται συρροή χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου και κυβερνητικά στελέχη, ενώ η Ελλάδα ως χορηγός για μία ακόμα φορά του κέντρου για την επικοινωνία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει ακόμα περισσότερο τους στόχους της παγκοσμίως .
Παράλληλα δεκάδες συνεντεύξεις Τύπου έχουν ανακοινωθεί και προγραμματιστεί ήδη στην πλατφόρμα της έκθεσης.

Ελ. Ερμείδου
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης