Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Conde Nast Traveller: Η Αθήνα στους φθηνότερους προορισμούς για το 2023

Conde Nast Traveller: Η Αθήνα στους φθηνότερους προορισμούς για το 2023
Το περιοδικό αναφέρει ότι η διαμονή στην Αθήνα έχει ιδιαίτερα μεγάλη αξία, καθώς περιλαμβάνει πολλά μικρά, οικογενειακά και μπουτίκ ξενοδοχεία
Στους κορυφαίους οικονομικούς προορισμούς περιλαμβάνει την Αθήνα το ταξιδιωτικό περιοδικό, Conde Nast Traveller.
Το περιοδικό ανέλυσε τα πιο πρόσφατα δεδομένα σχετικά με τα φθηνότερα city break στην Ευρώπη για το 2023, και κατέληξε στις 10 πιο συμφέρουσες και καλύτερες επιλογές πόλης για τη νέα χρονιά.
Η Αθήνα ξεχωρίζει στην πρώτη θέση. Σύμφωνα με την έρευνα Post Office City Costs Barometer, η Αθήνα ήταν ο φθηνότερος προορισμός city break στην Ευρώπη για αυτό το φθινόπωρο και οι τιμές έχουν σημειώσει πτώση κατά 15% έναντι του 2021.
Το περιοδικό αναφέρει ότι η διαμονή στην Αθήνα έχει ιδιαίτερα μεγάλη αξία, καθώς περιλαμβάνει πολλά μικρά, οικογενειακά και μπουτίκ ξενοδοχεία. Σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα, οι δύο διανυκτερεύσεις σε τριάστερο ξενοδοχείο για δύο άτομα κοστίζουν, κατά μέσο όρο, 89 λίρες, όμως στο κεντρικό One Three One οι τιμές διανυκτέρευσης δεν ξεπερνούν τις 52 λίρες, ενώ στο ξενοδοχείο Adonis οι επισκέπτες μπορούν να έχουν θέα από το μπαλκόνι τους στην Ακρόπολη και το κόστος του είναι 83 λίρες για δίκλινο συμπεριλαμβανομένου πρωινού.
Οι υπόλοιποι city break προορισμοί που αναδεικνύονται στους 10 καλύτερους για το 2023 είναι η Λισαβόνα, το Klagenfurt (Αυστρία), το Kaunas (Λιθουανία), η Ρίγα, το Berat (Αλβανία), το Brașov (Ρουμανία), η Σόφια, η Σμύρνη και το Tbilisi της Γεωργίας.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης