Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Το άλμα της Zeus International του Χάρη Σιγανού στα 21 πολυτελή ξενοδοχεία και τα 110 εκ ευρώ

Το άλμα της Zeus International του Χάρη Σιγανού στα 21 πολυτελή ξενοδοχεία και τα 110 εκ ευρώ
Οι επενδύσεις των 150 εκ ευρώ και οι προσθήκες των Ajul και Mirabello Bay
Σε ισχυρό παίκτη που η εμβέλειά του ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα εξελίσσεται η ZEUS International Hotels & Resorts που ιδρύθηκε το 2014 από τον Χάρη Σιγανό που είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της. Η εταιρία έχοντας επενδύσει μέχρι σήμερα πάνω από 150 εκ ευρώ στοχεύει στη φετινή χρονιά σε κύκλο εργασιών της τάξεως των 110 εκ ευρώ.
Η ZEUS έχοντας ως αντικείμενο τη λειτουργία, τη διαχείριση και την ανάπτυξη μεγάλων τουριστικών έργων και πολυτελών ξενοδοχειακών καταλυμάτων σε σημεία κλειδιά της Μεσογείου και της Ευρώπης (Κρήτη, Χαλκιδική, Αττική, Μιλάνο, Γένοβα, Λευκωσία, Βουκουρέστι) έχει πετύχει σήμερα να φιλοξενεί πάνω από 1 εκ επισκέπτες και συνεργάζεται με διεθνείς αλυσίδες όπως Wyndham Hotels & Resorts, Hilton Worldwide Holdings Inc., Radisson Hotel Group και Marriott International.

Δυναμικότητα 4000 δωματίων

Το 2023 βρίσκει τη ZEUS με πάνω από 1000 δωμάτια σε 7 ιδιόκτητα ξενοδοχεία, 1500 περίπου δωμάτια με μακροχρόνιες μισθώσεις (όλες άνω των 15 ετών) αλλά και πολυτελή ξενοδοχεία των οποίων οι ιδιοκτήτες της έχουν αναθέσει διαχείριση τους, ένα σύνολο δωματίων που αγγίζει τις 4000
Η αξία των υπό διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων που συνολικά ανέρχονται σε 21 (ιδιόκτητα, με μακροχρόνιες μισθώσεις και υπό διαχείριση) υπερβαίνει το 1 δις ευρώ και ουσιαστικά την καθιστά premium hospitality brand.
Τελευταίες προσθήκες αποτεούν το ολοκαίνουριο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στη Χαλκιδική και το πλήρως ανακαινισμένο Wyndham Grand Crete Mirabello Βay.

3333_2.JPG
Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

Το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort προβλέπεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στα τέλη Απριλίου του 2023 και βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή στη χερσόνησο της Κασσάνδρας στην Χαλκιδική. Αποτελείται από συνολικά 171 δωμάτια, μπανγκαλόου των 100 τ.μ., σουίτες 150 τ.μ. και βίλες άνω των 220 τ.μ. με κήπους και ιδιωτικές πισίνες. Το φθινόπωρο του ‘23 θα προστεθούν σε αυτό ακόμα 89 premium δωμάτια και βίλες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό τους στα 260. To resort πλαισιώνεται από 5 υπαίθριες πισίνες, 3 εστιατόρια, 3 μπαρ, υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις Spa & Fitness, παιδική χαρά και εξωτερικές εγκαταστάσεις αναψυχής, 2 γήπεδα τένις, 1 γήπεδο μπάσκετ και μπιτς βόλεϊ.

Το super resort στον κόλπο Μιραμπέλλου

Σε ότι αφορά στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay που αποτελεί πεντάστερο resort την περίοδο αυτή ολοκληρώνεται η τρίτη και τελευταία φάση ριζικών ανακαινίσεων. Το resort, που ανήκει στη Zeus International, υπεβλήθη σε επανασχεδιασμό το 2019 και ανακαίνιση το 2022. Μετά και την τρίτη φάση της ανακαίνισης, που ολοκληρώνεται και περιλαμβάνει 108 δωμάτια, το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay θα μπορεί να προσφέρει 6 νέες κατηγορίες δωματίων, όλα με ιδιωτικές πισίνες, τζακούζι και άλλες ανέσεις. Το σύνολο των δωματίων του resort ανέρχεται σε 318 ενώ υπάρχουν 115 ιδιωτικές πισίνες, ιδιωτική μαρίνα (τη μεγαλύτερη εντός ξενοδοχειακής μονάδας, ιδιόκτητη μαρίνα της Κρήτης), δύο ιδιωτικές παραλίες, ειδικά διαμορφωμένο Beach club με πολυτελείς παροχές και εγκαταστάσεις, 4 εστιατόρια Μεσογειακής και Κρητικής Κουζίνας όπου δίνεται έμφαση στα τοπικά και τα βιολογικά προϊόντα, 5 μπαρ, θερινό κινηματογράφο, πολυτελές spa με εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες για παιδιά και ένα ειδικά διαμορφωμένο κελάρι εντός της φυσικής σπηλιάς στο κόλπο του Μιραμπέλλου, τη «Σπηλιά», για γευσιγνωσία premium ετικετών κρασιού.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης