Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

To νέο της κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey παρουσίασε η Celestyal Cruises - Ξεκινά δρομολόγια τον Σεπτέμβριο

To νέο της κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey παρουσίασε η Celestyal Cruises - Ξεκινά δρομολόγια τον Σεπτέμβριο
Στόχος της εταιρείας είναι να φτάσει το 2023 τους 120.000 επιβάτες έναντι 72.373 του 2022, που ήταν πάντως μια μεταβατική χρόνια λόγω της προηγηθείσας πανδημίας
Σχετικά Άρθρα
To νέο απόκτημα της, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey, που θα ξεκινησει τα δρομολόγιά του από το Σεπτέμβριο, παρουσίασε σήμερα η διοίκηση της Celestyal Cruises.
Μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση και τεχνική συντήρηση, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal θα αναλάβει το πρόγραμμα του Celestyal Crystal, αρχικά με την δημοφιλή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο».
Το όνομα του πλοίου συμβολίζει την εξερεύνηση, την ανακάλυψη και την πρόοδο που είναι μέρος και της ελληνικής ιδιοσυγκρασίας και ναυτοσύνης.
To κρουαζιερόπλοιο είναι χωρητικότητας 1.200 επιβατών ενώ διαθέτει 630 καμπίνες.
Η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση εξέφρασε την αισιοδοξία της για την τρέχουσα τουριστική περίοδο και τα θετικά μηνύματα για την κρουαζιέρα, καθώς και τη συμβολή της Celestyal στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα μας μέσω του homeporting σε Πειραιά, Λαύριο, Θεσσαλονίκη, αλλά και την προώθηση των ελληνικών προορισμών σε όλο τον κόσμο.
Το κράτος στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υποδομών για την ανάπτυξης της κρουαζιέρας αλλά και στη συνεχή προβολή της πολυδιάστατης αυτής μορφής τουρισμού, δήλωσε η υφυπουργός.
"Στόχος μας είναι να φτάσουμε ξανά φέτος τους 120.000 επιβάτες καθώς οι κρατήσεις πάνε πολύ καλά και έχουμε ξεπεράσει σε αριθμό έως τώρα τους 72.373 επιβάτες που ήταν πέρυσι" είπε από την πλευρά του ο CEO της Celestyal Κρίς Θεοφιλίδης προσθέτοντας ότι επρόκειτο για μία μεταβατική περίοδο για τον κλάδο λόγω της πανδημίας, που βίωσαν και οι υπόλοιπες εταιρείες τους κλάδου.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενδυνάμωση του τμήματος πωλήσεων στη Β. Αμερική, στην ευελιξία του νέου τιμολογιακού μοντέλου της εταιρείας και την εστίασή της στους προορισμούς μέσω των νέων βιωματικών εκδρομών «Authentic Encounters», τις στρατηγικές της συνεργασίες για την προβολή της ελληνικής κρουαζιέρας διεθνώς, αλλά και την αναγνώριση της εταιρείας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας της χρονιάς, κερδίζοντας το Βραβείο Καλύτερης Εξυπηρέτησης στα Cruise Critic Pick's Editors Awards, καθώς και το βραβείο για το καλύτερο δρομολόγιο «Τρεις Ήπειροι» από το Cruise Excellence Awards.
Παράλληλα, ο καπετάνιος Γ. Κουμπενάς έδωσε αναλυτικά στοιχεία για τη συμβολή της Celestyal στην ελληνική οικονομία με το συνολικό ποσό να ανέρχεται σε 91εκ. ευρώ για το 2022 τονίζοντας και τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας στην βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας.
Στο τέλος, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey και τη δυναμική που αναπτύσσεται με το νέο αυτό απόκτημα της εταιρείας, αφού προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία για τους επιβάτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης