Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πτήσεις off season ζήτησε το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού από την Κίνα – Ο πολιτισμός ενώνει τις δύο χώρες

Πτήσεις off season ζήτησε το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού από την Κίνα – Ο πολιτισμός ενώνει τις δύο χώρες
H ιστορία και ο σημαντικός πολιτισμός των δύο χωρών αποτελούν πόλο έλξης τόσο για τους Κινέζους όσο και για τους Έλληνες ταξιδιώτες
Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Κινέζο ομόλογό του Hu Heping με στόχο την εμβάθυνση της συνεργασίας των δύο χωρών και την ανταλλαγή απόψεων υπό το φως του εορτασμού του έτους φιλίας Ελλάδας - Κίνας.
Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν τρόποι αναθέρμανσης της ταξιδιωτικής κίνησης μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, αλλά και περαιτέρω ενδυνάμωσης των τουριστικών ροών.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ακόμα μεγαλύτερη επέκταση της σεζόν στη χώρα μας ο κ. Κικίλιας πρότεινε αύξηση των απευθείας πτήσεων, ακόμα και off season, κάτι που έτυχε θετικής αποδοχής από τον Κινέζο υπουργό.
Τονίστηκαν, επίσης, οι άρρηκτοι δεσμοί φιλίας που συνδέουν τους δύο λαούς, αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον για ταξίδια που υπάρχει εκατέρωθεν καθώς η ιστορία και ο σημαντικός πολιτισμός των δύο χωρών αποτελούν πόλο έλξης τόσο για τους Κινέζους όσο και για τους Έλληνες ταξιδιώτες.
Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις πρωτοβουλίες προώθησης θεματικών μορφών τουρισμού, όπως προβλέπεται στο κοινό πρόγραμμα δράσεων που έχει υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

esoteriki.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης