Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

O Θεοχάρης, επίσημα υποψήφιος για τη θέση του γενικού γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ)

O Θεοχάρης, επίσημα υποψήφιος για τη θέση του γενικού γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ)
Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου γενικού γραμματέα του ΠΟΤ, θα διεξαχθούν στις 29-30 Μαΐου στην έδρα του Οργανισμού, στη Μαδρίτη
Ο Χάρης Θεοχάρης, πρώην υπουργός Τουρισμού, υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, μιλά στο Talk Radio 98.9 και τον Χάρη Ντιγριντάκη για την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του ως εκπροσώπου της Ελλάδας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, με την ανακοίνωση των έξι προσώπων τα οποία θα διεκδικήσουν τη θέση του γενικού γραμματέα του Οργανισμού.
Υπενθυμίζεται ότι οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου γενικού γραμματέα του ΠΟΤ, θα διεξαχθούν στις 29-30 Μαΐου στην έδρα του Οργανισμού, στη Μαδρίτη.

Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης