Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Υπέρ της υποχρεωτικής επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank

Υπέρ της υποχρεωτικής επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank
Υπέρ της απόφασης της διοίκησης να ζητήσει την υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού τάσσεται με ανακοίνωσή του ο σύλλογος εργαζομένων της Alpha Bank
Σχετικά Άρθρα

Υπέρ της απόφασης της διοίκησης να ζητήσει την υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού τάσσεται με ανακοίνωσή του ο σύλλογος εργαζομένων της Alpha Bank.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Συνάδελφοι,

 Η Διεύθυνση Ανθρωπίνου δυναμικού της Alpha Bank προχώρησε με ανακοίνωση της, προς όλο το προσωπικό, στην υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Η ενέργεια αυτή υπαγορεύεται από τον Ν.4820/21 (ΦΕΚ 130/23.7.2021), είναι σύννομη, ορθή και υποχρεωτική για να γνωρίζει η κάθε υπηρεσία ότι οι συνάδελφοι που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης θα πρέπει να διενεργούν διαγνωστικούς ελέγχους (self test, rapid test, PCR).
Στην πρόσκληση της Τράπεζας πρώτος ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος αποστέλλοντας τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στην υποχρέωση αυτή όπως επίσης καλούμε όλους τους συναδέλφους που δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν.

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης