Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ευχαριστήριο Μιχάλη Βαρδούλη για την εκλογή στο Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Ευχαριστήριο Μιχάλη Βαρδούλη για την εκλογή στο Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας
Βαρδούλης: Με αίσθημα μεγάλης ευθύνης, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας, να εργαστώ και να συνεργαστώ μετέχοντας στην κοινή προσπάθεια για τη διαχρονική βιωσιμότητα και ανάπτυξη της Τράπεζας

Ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε ο Μιχάλης Βαρδούλης για την εκλογή του στο Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας:

«Κυρίες και κύριοι Συνεταίροι,
μέσω της παρούσης επιστολής θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη συμμετοχή σας στις εκλογές της 17ης Οκτωβρίου και τη μεγάλη στήριξη σας στο πρόσωπο μου που είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή μου ως μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν άοκνα για την άψογη οργάνωση και εκτέλεση της εκλογικής διαδικασίας. Θα θεωρούσα επίσης παράλειψη μου να μην εκφράσω τις ευχαριστίες στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ για την ομόφωνη εκλογή μου στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου.
Με αίσθημα μεγάλης ευθύνης, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας, να εργαστώ και να συνεργαστώ μετέχοντας στην κοινή προσπάθεια για τη διαχρονική βιωσιμότητα και ανάπτυξη της Τράπεζας ως μοχλού στήριξης της Θεσσαλικής οικονομίας και την εμβάνθυση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεταίρους από ολόκληρη τη Θεσσαλία.»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης