Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Attica Bank: Σε συνεχείς και προχωρημένες συνομιλίες με την Thrinvest Holding

Attica Bank: Σε συνεχείς και προχωρημένες συνομιλίες με την Thrinvest Holding
Όπως έχει μεταδώσει το bankingnews.gr, oι βασικοί μέτοχοι της Attica bank συμφώνησαν με τη Thrinvest για τη συμμετοχή στην ΑΜΚ
Σχετικά Άρθρα
Σε συνεχείς και προχωρημένες συνομιλίες μεταξύ των βασικών μετόχων της και της εταιρείας Thrinvest Holding βρίσκεται η Attica Bank, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο Αθηνών.
Όπως έχει μεταδώσει το bankingnews.gr, oι βασικοί μέτοχοι της Attica bank συμφώνησαν με τη Thrinvest, των εφοπλιστών Μπάκου, Καϋμενάκη και Εξάρχου, για τη συμμετοχή της δεύτερης στην αύξηση κεφαλαίου ύψους 473,3 εκατ. ευρώ, ενώ φαίνεται ότι έχει διαμορφωθεί και οδικός χάρτης με περίπου προκαθορισμένους όρους για τη συγχώνευση της Attica bank με την Παγκρήτια Τράπεζα.
Οι επαφές που υπήρξαν σήμερα 21 Μαρτίου 2023 μεταξύ Thrinvest, προεξάρχοντος του έμπειρου Α. Εξάρχου, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αλλά και του ΤΜΕΔΕ... φαίνεται ότι οδηγούν σε θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Η ανακοίνωση της Attica

Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής η «Τράπεζα»), σε συνέχεια των από 18-01-2023, 26-01-2023 και 03-02-2023 ανακοινώσεων της καθώς και των εταιρικών ανακοινώσεων της που αφορούν την εγκριθείσα και υπό υλοποίηση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της και το εγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο που διέπει την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων κοινών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, κατόπιν και σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι βρίσκεται σε συνεχείς και προχωρημένες συνομιλίες μεταξύ των βασικών μετόχων της και της εταιρείας Thrivest Holding Ltd.
Η Τράπεζα θα ενημερώνει άμεσα το επενδυτικό κοινό
για οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει στο πλαίσιο αυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης