Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Νέος CEO της Alpha Bank στην Κύπρο ο Μίλτος Μιχαηλάς

Νέος CEO της Alpha Bank στην Κύπρο ο Μίλτος Μιχαηλάς
H ανάληψη καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Μιχαηλά υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα του Μετόχου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας
Σε συνέχεια των από 15 Δεκεμβρίου 2022 και 28 Ιουνίου 2023 αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου και της λήψης των σχετικών εγκρίσεων από τις εποπτικές αρχές, η Alpha Bank Cyprus Ltd ανακοινώνει ότι ο κ. Μίλτος Μιχαηλάς αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην παρουσία του Ομίλου Alpha Bank στην Κύπρο.
Η ανάληψη καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Μιχαηλά υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα του Μετόχου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας για ταχεία υλοποίηση του αναπτυξιακού Επιχειρηματικού Πλάνου της Alpha Bank Cyprus Ltd.
Συνδυαστικά, δε, με το νέο Στρατηγικό Σχέδιο του Ομίλου, που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Investor Day, και την ολοκλήρωση του Project Sky, μέσω του οποίου ο δείκτης ΜΕΑ της Alpha Bank Cyprus Ltd περιορίστηκε σε περίπου 5%, τίθενται οι βάσεις για την παροχή σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών, την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τραπεζικής και τη στήριξη της προόδου της κυπριακής Κοινωνίας και Οικονομίας.
Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus, Μίλτος Μιχαηλάς δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον Όμιλο της Alpha Bank για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει με την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Alpha Bank Κύπρου.
Μαζί με τους Ανθρώπους μας, με υπευθυνότητα και εξωστρέφεια θα υλοποιήσουμε το στρατηγικό σχέδιο της Τράπεζας και θα την αναδείξουμε σε έναν βασικό εταίρο για την κυπριακή επιχειρηματικότητα αλλά και την ευρύτερη κοινωνία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης