Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Σήμερα η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο νόμισμα για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση

Σήμερα η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο νόμισμα για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση
Eίναι σημαντικό κάθε επιχείρηση σήμερα να συνεργάζεται με μία Τράπεζα που εμπιστεύεται και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση

Σε ένα περιβάλλον συνεχών προκλήσεων -λόγω του επίμονου πληθωρισμού, των υψηλών επιτοκίων, αλλά και των γεωπολιτικών εντάσεων- είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ, η σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση να έχει δίπλα της κάτι περισσότερο από ένα απλό συνεργάτη.
Η σύγχρονη ΜμΕ έχει ανάγκη να στηρίζεται σε κάποιον που να εμπιστεύεται, να είναι δίπλα της, να κατανοεί τις επιχειρηματικές της ανάγκες. Που να γνωρίζει καλά όχι μόνο την επιχείρηση, αλλά και το διαρκώς μεταβαλλόμενο χρηματοοικονομικό περιβάλλον, ώστε να μπορεί να προσφέρει τις κατάλληλες συμβουλές σε κάθε στάδιο της λειτουργίας. Επομένως, είναι σημαντικό κάθε επιχείρηση σήμερα να συνεργάζεται με μία Τράπεζα που εμπιστεύεται και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση.
Η αξιοποίηση των σημαντικών ευκαιριών και πόρων που προσφέρονται μέσα από τα αναπτυξιακά εγγυοδοτικά και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, απασχολεί κάθε επιχειρηματία που θέλει να εξελίξει την επιχείρησή του.

Προτεραιότητα η κατανόηση των αναγκών

Στην Εθνική Τράπεζα η κατανόηση των αναγκών της ΜμΕ είναι προτεραιότητα για κάθε εξειδικευμένο επαγγελματικό σύμβουλο (RM: Relationship Manager), ώστε να προτείνει τα κατάλληλα χρηματοδοτικά και αναπτυξιακά προγράμματα, καθώς και λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες και τα σχέδια της δικής του επιχείρησης.
Με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση, η Εθνική Τράπεζα στηρίζει τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρηματικών πελατών της, μέσω χρηματοδοτήσεων και συμβουλευτικής καθοδήγησης για την υλοποίηση έργων πράσινης ανάπτυξης, ψηφιακού μετασχηματισμού, καινοτομίας και εξωστρέφειας, προετοιμάζοντας έτσι την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων.
Σήμερα, μια τράπεζα πρέπει να  είναι προσανατολισμένη στον άνθρωπο, να βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχειρηματία με λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής του, αλλά και καινοτόμες προτάσεις για την ανάπτυξή της.
Αυτή είναι η Τράπεζα Σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες www.nbg.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης