Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τράπεζα Χανίων και Syndea: Μια σταθερή και δυναμική συνεργασία σε διαρκή εξέλιξη

Τράπεζα Χανίων και Syndea: Μια σταθερή και δυναμική συνεργασία σε διαρκή εξέλιξη
Οι κκ. Αλέξανδρος Κοντός και Μιχάλης Μαρακάκης αντάλλαξαν απόψεις τόσο για γενικότερα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος των δύο οργανισμών όσο και για τη μεταξύ τους συνεργασία

Συνάντηση κορυφής σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα είχαν σήμερα το πρωί στα Χανιά οι Πρόεδροι της Syndea και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, κ.κ. Αλέξανδρος Κοντός και Μιχάλης Μαρακάκης αντίστοιχα.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων τόσο για γενικότερα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος των δύο οργανισμών όσο και για τη μεταξύ τους συνεργασία.  Δόθηκε έτσι η ευκαιρία και στις δύο πλευρές να επαναβεβαιώσουν την απρόσκοπτη, σταθερή και αμοιβαίως επωφελή συνεργασία τους και να επεξεργαστούν νέες αναπτυξιακές προοπτικές στον τομέα των τραπεζοασφαλιστικών εργασιών.
Οι δύο Πρόεδροι, αν και δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες, δήλωσαν ωστόσο ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και δεσμεύτηκαν στη συνέχιση της συνεργασίας και του διαλόγου. Η συνάντηση ανέδειξε την ισχυρή σχέση που συνδέει τις δύο εταιρίες καθώς και την αφοσίωσή τους στην προώθηση των κοινών στόχων τους.
Στη συνάντηση, εκτός από τους δύο Πρόεδρους συμμετείχε και ο κ. Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής της Syndea.
Ο Πρόεδρος ΔΣ της Syndea, Αλέξανδρος Κοντός, μετά την συνάντηση ευχαρίστησε τον κ. Μαρακάκη για τη θερμή φιλοξενία και σχολίασε σχετικά:  «Η σχέση που μας συνδέει με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων δεν είναι μόνο μετοχική και επαγγελματική, είναι και μια σχέση βαθιάς εκτίμησης και συμπόρευσης εδώ και πολλά χρόνια.  Θα ήθελα να επισημάνω ότι και από τις συζητήσεις μεταξύ μας αλλά και από τους απτούς αριθμούς είναι σαφές ότι η πρόσφατη αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας μας σε Syndea μαζί με όλα όσα συμπαρασύρει σε επίπεδο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού, έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς, καθώς παρατηρούμε εισροή νέων πελατών αλλά και δικτύων συνεργατών.  Ωστόσο, η πιο φρέσκια ματιά στα πράγματα και στο μέλλον δεν μας αποκόπτει από τις βασικές αξίες της κοινωνικής οικονομίας που τόσο η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων όσο και εμείς στη Syndea υπηρετούμε από την σύστασή μας».
Ο Πρόεδρος ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Μιχάλης Μαρακάκης, δήλωσε σχετικά: «Με την Syndea μας συνδέει το κοινό όραμα της κοινωνικής οικονομίας και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο μέσα από την οικονομική ευρωστία των δύο οργανισμών μας.  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πόσο πολύτιμος συνεργάτης και συμπαραστάτης υπήρξε για εμάς η Syndea στα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν.  Για εμάς δεν είναι απλά συνεργάτες, είναι συνοδοιπόροι σε μια πορεία που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν και θα συνεχιστεί στο μέλλον με εμπιστοσύνη και εκτίμηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης