Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Νέα παράταση έως τις 18 Ιουλίου έλαβε η Attica Bank από την ΤτΕ για το σχέδιο συμφωνίας των μετόχων

Νέα παράταση έως τις 18 Ιουλίου έλαβε η Attica Bank από την ΤτΕ για το σχέδιο συμφωνίας των μετόχων
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η Thrivest Holding έχουν συμφωνήσει τους βασικούς όρους της συγχώνευσης της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα
Νέα ολιγοήμερη παράταση, έως τις 18 Ιουλίου 2024, έλαβε η Attica Bank για την παρουσίαση του σχεδίου συμφωνίας των μετόχων της για την κεφαλαιακή ενίσχυση του νέου τραπεζικού σχήματος.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η Thrivest Holding έχουν συμφωνήσει τους βασικούς όρους της συγχώνευσης της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα, αλλά έλαβε νέα έλαβε παράταση έως τις 18 Ιουλίου 2024 για να αποστείλει στην Τράπεζα της Ελλάδος τις λεπτομέρειες για την κεφαλαιακή ενίσχυση του νέου τραπεζικού σχήματος.
Οι μέτοχοι έχουν ενημερώσει εγγράφως την Attica Bank ότι για την οριστικοποίηση των βασικών όρων της συναλλαγής και για την περάτωση των εσωτερικών εγκριτικών διαδικασιών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας («ΤΧΣ») βάσει του Νόμου του, αναμένεται η λήψη της επίσημης προκαταρκτικής πιστοληπτικής αξιολόγησης των χαρτοφυλακίων μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων από τη DBRS.
Ενόψει των ανωτέρω εξελίξεων η Attica Bank ζήτησε και έλαβε από την ΤτΕ περαιτέρω παράταση απάντησης μέχρι την 18η Ιουλίου 2024.
Η Τράπεζα θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό όταν θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των μετόχων και της γνωστοποιηθούν οι επιμέρους όροι αυτής, όπως και για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης