TV or not TV

ΕΡΤ: "Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη δημόσια τηλεόραση. Παύεται ο Δημοσθένης Καρμοίρης"!

tags :
ΕΡΤ:
Με μία λιτή ανακοίνωση 24 λέξεων η ΕΡΤ ανακοίνωσε την παύση της συνεργασίας με τον δημοσιογράφο Δημοσθένη Καρμοίρη λόγω ρατσιστικού σχολίου!
Σχετικά Άρθρα

"Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1".

Με αυτή την ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουλίου η ΕΡΤ ανακοίνωσε την παύση της συνεργασίας με τον δημοσιογράφο Δημοσθένη Καρμοίρη!

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του δημοσιογράφου στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ σχετικά με τον Νοτιοκορεάτη αντίπαλο του Παναγιώτη Γκιώνη στην επιτραπέζια αντισφαίριση όταν... αναρωτήθηκε εν είδει αστείου για το πως οι "σχιστομάτηδες καταφέρνουν να βλέπουν το μπαλάκι".

Το βίντεο από την εκπομπή έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media και ο σάλος που ξέσπασε οδήγησε την ΕΡΤ σε αυτή την απόφαση.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 25 Ιουλίου ο ίδιος δημοσιογράφος είχε σχολιάσει στην ίδια εκπομπή την θέση της Άννας Κορακάκη στην σκοποβολή λέγοντας πως "τα θαλάσσωσε" κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας της Δραμινής σκοποβόλου και υποχρέωσε τον ίδιο τον Δημοσθένη Καρμοίρη σε έγγραφη δήλωση συγγνώμης το πρωί της Τρίτης 27 Ιουλίου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης