World Sports

Γκολφ: «Διχάζει» την αμερικανική αποστολή η διαμάχη των Brooks Koepka και Bryson DeChambeau

Γκολφ: «Διχάζει» την αμερικανική αποστολή η διαμάχη των Brooks Koepka και Bryson DeChambeau
Η κόντρα των Brooks Koepka και Bryson DeChambeau στο χώρο του γκολφ συνεχίζεται, με τον πρώτο να δηλώνει πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την διεκδίκηση του τίτλου.

Η διαμάχη του Brooks Koepka με τον Bryson DeChambeau αποτελεί μείζον ζήτημα γύρω από την Αμερικανική ομάδα γκολφ ενόψει του τουρνουά που ακολουθεί.

Ένα βίντεο που παρουσιάζει τον Koepka να υποτιμά τον συναθλητή του, έχει διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα, μετά το πρωτάθλημα PGA και έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες στα μέλη της ομάδας τους για την ομαλή τους επικείμενη συνύπαρξη.

Οι δύο αθλητές συνέχισαν την κόντρα τους στα social media, ρίχνοντας «πυρά» ο ένας στον άλλον. Για αρχή, ο Koepka εμφάνισε μία «ευκαιρία για δωρεάν μπύρα» σε όσους φώναξαν το όνομά του στο τουρνουά Memorial που συμμετείχε ο έτερος Αμερικανός. Ο DeChambeau, σε απάντησή του, άφησε να εννοηθεί ότι ο Koepka πρέπει να τιμωρηθεί από το PGA.

Koepka και DeChambeau πρόκειται να είναι μέλη της ομάδας του Steve Stricker στο Κύπελλο Ryder τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, στο Whistling Straits.

Ο Koepka, ωστόσο, αρνείται πως το γεγονός της κόντρας τους θα προκαλέσει πρόβλημα στην αποστολή των ΗΠΑ, αφού αμφότεροι καθιστούν αστέρες του γκολφ και είναι ευκαιρία για να διαφημίσουν το παιχνίδι. «Νομίζω ότι είναι καλό για το παιχνίδι. Πραγματικά το πιστεύω. Το γεγονός ότι το γκολφ είναι σχεδόν σε κάθε ειδησεογραφικό πρακτορείο για περίπου δύο εβδομάδες αρκετά σταθερά, νομίζω ότι αυτό είναι καλό», είπε ο 31χρονος γκολφέρ. Ο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης το 2018 πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «πρωταρχικός στόχος είναι να προσελκύσουμε τα νέα παιδιά. Μπορεί να μην είναι ο ιδανικός τρόπος και να μην συμφωνούν οι παραδοσιακοί, αλλά ας πούμε ότι δεν παίζω με τον Bryson ή ο Bryson με εμένα».

Η χημεία, λοιπόν, της ομάδας των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Koepka δεν θα επηρεαστεί και οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου παραμένουν ίδιες.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης