World Sports

22ο Filothei Women Gala: Οι συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης

22ο Filothei Women Gala: Οι συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης
Σπουδαίες αθλήτριες θα συμμετάσχουν στο 22ο «Filothei Women Gala», τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Φιλοθέη.
Δίχως αμφιβολία το κορυφαίο όνομα της διοργάνωσης είναι η αθλήτρια του ΑΟ Φιλοθέης, Κατερίνα Στεφανίδη. Η "χρυσή" ολυμπιονίκης του 2016, θα κάνει τον δεύτερο αγώνα της στη χώρα, μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με στόχο να κυνηγήσει άλματα πάνω από τα 4,80 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζει η Τίνα Σουτέι (Σλοβενία) με φετινό ρεκόρ 4,70 μέτρα. Πολύ καλός αγώνας θα γίνει στο ύψος γυναικών με τις Μαρίγια Βούκοβιτς, Τατιάνα Γκούσιν και Ιωάννα Ζάκκα να έχουν τον πρώτο λόγο και να κυνηγάνε άλματα πάνω από τα 1,90 μέτρα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, συνεχίζει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στο πλαίσιο αυτό θα κάνει έναν αγώνα στο μήκος. Στο ίδιο αγώνισμα θα είναι παρούσα και η νικήτρια του πρωταθλήματος στο μήκος, Έφη Κολοκυθά, με στόχο να πετύχει άλματα πάνω από το 6,33 μ. της Πάτρας.

Με μήκος θα συνεχίσει τους αγώνες η Σπυριδούλα Καρύδη, που διανύει πολύ καλή σεζόν στο βασικό της αγώνισμα, το τριπλούν, ενώ έχει 6,41 μ. στο μήκος.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θέλει να δώσει η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που θα είναι ένα από τα δυνατά ονόματα του 22ου Filothei Women Gala.

Η αθλήτρια έχει διανύσει φέτος τα 100 μ. σε 11.34, ενώ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και στα 200 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζουν ακόμη οι Κριστίνα Τσιμανούσκαγια (Λευκορωσία) με 11.22, Τζένιφερ Μόνταγκ (Γερμανία), αλλά και Ελληνίδες Κατερίνα Δαλάκα, Μαρία Γατου, Άρτεμις Αναστασίου.

Η διοργάνωση θα γίνει με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, που ισχύει για τους αγώνες στίβου και σύμφωνα με αυτό, οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε rapid test 24 ώρες πριν από τον αγώνα.

Το μίτινγκ ανήκει στην κατηγορία Silver της σειράς Continental Tour και το διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης με τη στήριξη του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ3 στις 17.30.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης