World Sports

Khabib Nurmagomedov: «Έχω προσφορές από ποδοσφαιρικούς συλλόγους μετά την απόσυρσή μου»

Khabib Nurmagomedov: «Έχω προσφορές από ποδοσφαιρικούς συλλόγους μετά την απόσυρσή μου»
Ο αήττητος πρωταθλητής του UFC, Khabib Nurmagomedov, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί προτάσεις από ποδοσφαιρικούς συλλόγους και τις εξετάζει σοβαρά.

Ο πρόσφατα αποσυρθείς αθλητής του UFC, ουδέποτε έκρυψε το όνειρό του να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μετά την απόσυρση του από το «κλουβί», το ενδεχόμενο αυτό μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Ως τεράστιος οπαδός του ποδοσφαίρου, ο «The Eagle», παραδέχτηκε πως θα ήθελε να κάνει το μεγάλο «βήμα» και να εκπληρώσει στα 32 του χρόνια, το παιδικό του όνειρο. Το βαρύ όνομα που έχτισε μέσα στα ρινγκ, φαίνεται πως του ανοίγει τον «δρόμο».

«Πολλοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι μου έχουν κάνει προσφορές, αλλά θα πρέπει να έρθω σε ανάλογη φυσική κατάσταση για να ανταπεξέλθω», δήλωσε σε ένα Q & A στη σελίδα του στα social media, συμπληρώνοντας πως «το ποδόσφαιρο απαιτεί διαφορετικού είδους φυσική κατάσταση από το MMA. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα, ωστόσο, αν κάποιος σύλλογος μου κάνει μια προσφορά που με καλύπτει, θα την αποδεχτώ».

 

Όπως ανέφερε, το ποδόσφαιρο ήταν η πρώτη του αγάπη και το παρακολουθεί ως άθλημα από μικρή ηλικία. Δήλωσε πως τόσο ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο όσο και Κριστιάνο, υπήρξαν τα πρότυπα του και πως πάντοτε έδειχνε προτίμηση προς το ποδόσφαιρο αντί του ΜΜΑ.

Είναι αλήθεια πως στο παρελθόνKhabib Nurmagomedov έχει δείξει τις ικανότητές του στο άθλημα μέσω βίντεο που μοιράζεται στα social media και αναμένεται να φανεί, αν θα καταφέρει να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, παρατείνοντας την καριέρα του ως αθλητής, έστω και σε νέα «μονοπάτια».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης