World Sports

Ολυμπιακός: Ανανέωσαν οι αδερφές Πλευρίτου

Ολυμπιακός: Ανανέωσαν οι αδερφές Πλευρίτου
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν η Βάσω, Ελευθερία και Μαργαρίτα Πλευρίτου, με τις τρεις αδερφές να ανανεώνουν με την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Του σκουφάκι της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού στο πόλο θα φοράνε και τη νέα σεζόν οι Βάσω, Ελευθερία και Μαργαρίτα Πλευρίτου. Οι τρεις αδερφές υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, μένοντας έτσι στην ομάδα του Πειραιά μέχρι το 2024.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Βάσω Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Βάσω Πλευρίτου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά για την ανανέωση του συμβολαίου μου και την συνέχεια μου της συνεργασία μας. Ο Ολυμπιακός αποτελεί την δεύτερη μου οικογένεια! Είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στόχος μας είναι να τον κρατήσουμε εκεί, στην κορυφή».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Ελευθερία Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ελευθερία Πλευρίτου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για 11η χρόνια. Παραμένω στην ομάδα που μεγάλωσα και έχω στην καρδιά μου. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Ελπίζουμε φέτος να έχουμε τους φιλάθλους μας στα γήπεδα και στις πισίνες γιατί η στήριξη τους είναι πολύ σημαντική».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Μαργαρίτα Πλευρίτου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό για 11η συνεχόμενη χρονιά. Οι δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί με την οικογένεια του Ολυμπιακού μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας είναι παρά πολύ δυνατοί. Η φετινή χρονιά προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει έχοντας τον κόσμο δίπλα μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Κουντούρη και την διοίκηση του Ολυμπιακού για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τα τμήματα του Ερασιτέχνη και την στήριξη που μας έχουν δείξει».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης