World Sports

Θοδωρής Βλάχος: «Όποια ομάδα κι αν επιλέξω, θα το κάνω με μαυρισμένη καρδιά» (video)

Θοδωρής Βλάχος: «Όποια ομάδα κι αν επιλέξω, θα το κάνω με μαυρισμένη καρδιά» (video)
Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη δύσκολη απόφαση που καλείται να πάρει, κάνοντας λόγο για ένα τεράστιο δίλημμα.
Με την άφιξή της στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος, η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών και ο τεχνικός της, Θοδωρής Βλάχος, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Όπως αναμενόταν, πλην της επιτυχίας στο Τόκιο, το ενδιαφέρον συγκέντρωσε το μέλλον του προπονητή στον πάγκο της ομάδας και το δίλημμα που του έχει τεθεί, να επιλέξει ανάμεσα σε Εθνική Ελλάδας και Ολυμπιακό

Χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε:

«Την επόμενη μέρα του τελικού στο Τόκιο είχα ένα ραντεβού με τον Πρόεδρο, τον κύριο Γιαννόπουλο και τον κύριο Αφρουδάκη, σε πολύ καλό κλίμα και είπαμε πάρα πολλά πράγματα. Μου έκαναν μία πρόταση να συνεχίσω, γιατί το συμβόλαιό μου λήγει τέλη Σεπτέμβρη και να υπογραμμίσω, ότι ίσως είμαι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που ανανέωνε κάθε χρόνο το συμβόλαιό του.

Για να είμαι ειλικρινής, αυτή την στιγμή εγώ είμαι προπονητής στις δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και η Εθνική η κορυφαία στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Το δίλημμα αυτό που μου έχει μπει πρέπει να το δεχθώ. Δεν θέλω να μπω σε αυτό το δίλημμα, αλλά από την στιγμή που μπαίνω σε αυτό, είναι πάρα πολύ δύσκολη η απόφασή μου. Δεν είναι καθόλου θέμα χρημάτων ή συμβολαίου. Μέχρι στιγμής, όσοι ξέρουν αυτό το επάγγελμα δεν το έκανα για χρήματα αυτό που έκανα.

Είναι σαν να έχεις δύο παιδιά και να σου λένε 'άσε το ένα έξω από την πόρτα'. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η απόφασή μου, δεν ξέρω τι θα κάνω. Είναι κάτι το οποίο δεν με αφήνε ούτε καν να χαρώ αυτή τη μεγάλη διάκριση. Αλλά θα την πάρω την απόφαση, ότι και αν αποφασίσω, όποια ομάδα αφήσω θα το κάνω με μαυρισμένη καρδιά, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το ήθελα. Όπως έχουμε φτάσει αυτή τη στιγμή, δεν μπορείς να αφήσεις ένα από τα δύο παιδιά σου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης