World Sports

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League του Γιουτζίν

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League του Γιουτζίν
Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι έτοιμη να φορέσει και πάλι τα αγωνιστικά της παπούτσια, λίγες μόλις ημέρες από την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την τέταρτη θέση στον τελικό του επί κοντω.

Η αθλήτρια θα λάβει μέρος στο Diamond League του Γιουτζίν το Σάββατο (21/8, 22.45) με στόχο να κυνηγήσει τα άλματα που δεν ήθελε να πετύχει στη διοργάνωση του Τόκιο. Η πρωταθλήτρια μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ήδη δηλώνει πιο ανυπόμονη από ποτέ να επιστρέψει στους αγώνες. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων την "χρυσή" Ολυμπιονίκη του Τόκιο Κέιτ Ναζότ, την "χάλκινη" στην ίδια διοργάνωση Χόλι Μπράντσοου, αλλά και την Ιρίνα Ζουκ από την Λευκορωσία.

"Μετά από μεγάλα πρωταθλήματα είναι πολλές φορές δύσκολο να βρει ένα αθλητής το κίνητρο να συνεχίσει τους αγώνες για το υπόλοιπο της σεζόν. Για πρώτη φορά φέτος αισθάνομαι ακριβώς το αντίθετο και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στη δουλειά", έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη στα social media για την επιστροφή της στη δράση. Η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ, μετά το Γιουτζίν θα συμμετάσχει και στον τελικό του Diamond League στη Ζυρίχη (8-9/9).


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης