World Sports

Βόλεϊ: Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Άκης Χατζηαντωνίου

Βόλεϊ: Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Άκης Χατζηαντωνίου
Στον Άκη Χατζηαντωνίου εμπιστεύθηκε την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ των ανδρών η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Ο 47χρονος προπονητής και παλαίμαχος κεντρικός, Άκης Χατζηαντωνίου συμφώνησε για έναν χρόνο, ενώ αναλαμβάνει και υπεύθυνος των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Χατζηαντωνίου δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ένωσης:

«Ξεκινάμε μία μεγάλη προσπάθεια. Βασικός στόχος για εμάς είναι να δημιουργηθεί μία στέρεη βάση για το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ. Όπως έγινε και με το γυναικείο, όπου η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει και στο ανδρικό. Το κυρίαρχο για εμάς είναι να δημιουργηθεί ένα οικοδόμημα που θα βγάζει υγεία, μέσω των Ακαδημιών. Υπάρχει υλικό. Τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει ένα ‘μαγικό ραβδί’ για να γίνουν όλα. Είναι ένας δύσκολος, αλλά μεγάλος στόχος. Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, δημιουργούμε μία ομάδα με δικά μας παιδιά, από τα ‘σπλάχνα’ της ΑΕΚ. Όμως, είμαστε η ΑΕΚ. Επομένως, και στην κατηγορία που θα αγωνιστούμε θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, για αυτό γίνεται και η ανάλογη ενίσχυση. Υπάρχουν κάποιες ομάδες από την επαρχία που έχουν θέσει στόχο την άνοδο και έχουν ίσως περισσότερο χρόνο με το μέρος τους, όμως εμείς θα τα δώσουμε όλα. Γίνεται μία πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Το λέω ειλικρινά. Δεν θέλουμε μεγάλα λόγια. Θέλουμε ουσία. Να υποδεχτούμε τα νέα παιδιά στην οικογένεια της ΑΕΚ και να προχωρήσουμε για το στόχο μας».

Στη σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρεται:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άκη Χατζηαντωνίου. Ο 47χρονος (16/03/1974) προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου. Παράλληλα, ο Άκης Χατζηαντωνίου αναλαμβάνει και υπεύθυνος της Ακαδημίας βόλεϊ του συλλόγου. Ο Άκης Χατζηαντωνίου υπήρξε ένας από τους κορυφαίους πετοσφαιριστές στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, έχοντας φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Ηρακλή και του Μίλωνα. Ως προπονητής, έχει κοουτσάρει την Ίριδα Νέας Σμύρνης, το Κολλέγιο, τη Σύρο, τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου και τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Άκη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης