World Sports

Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Σπουδαία εμφάνιση και τελικός για την Γκουλή! (video)

Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Σπουδαία εμφάνιση και τελικός για την Γκουλή! (video)

Η Ευθυμία Γκουλή θα είναι στον τελικό στα 100μ. πρόσθιο SB8. 

Η Ευθυμία Γκουλή πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση μπόρεσε να εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό των 100μ. πρόσθιο SB8 των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Η 25χρονη πρωταθλήτρια από τη Δεσφίνα Φωκίδας σημείωσε χρόνο 1:31.55, που ήταν ο 7ος καλύτερος των προκριματικών.

Ο τελικός θα γίνει στις 13:40 ώρα Ελλάδας και η Γκουλή θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της ελληνικής κολύμβησης στο σημερινό πρόγραμμα των τελικών. Η Γκουλή έχει να επιδείξει ένα χάλκινο μετάλλιο σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο αγώνισμα και στον τελικό θα επιδιώξει να βελτιώσει τον χρόνο της και να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση.

Στις άλλες ελληνικές συμμετοχές στα σημερινά προκριματικά στην κολύμβηση: Ο Παναγιώτης Χριστάκης τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 200 μέτρων μικτής στην κολύμβηση με χρόνο 2:56.75. Ο Έλληνας αθλητής κατέλαβε τη 12η θέση στο σύνολο και έμεινε εκτός τελικού.


Ο Γεράσιμος Λιγνός κατέλαβε την έκτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 100 μέτρων ύπτιο S13 με χρόνο 1:06.76. Στο σύνολο ο Έλληνας αθλητής ήταν 12ος και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Την έβδομη θέση κατέλαβε στη δεύτερη προκριματική σειρά των 4×50 ελεύθερο – 20 points η ελληνική ομάδα (Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Αντώνης Τσαπατάκης, Κωνσταντίνος Καραούζας, Μαρία Τσάκωνα) με χρόνο 3:03.25. Στο σύνολο βρέθηκε στην 11η θέση και δεν πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης