World Sports

Παγκόσμιο Νέων Ανδρών Πόλο: Έμεινε εκτός τετράδας η Εθνική - Ήττα από την Ουγγαρία με 11-9

Παγκόσμιο Νέων Ανδρών Πόλο: Έμεινε εκτός τετράδας η Εθνική - Ήττα από την Ουγγαρία με 11-9
Η Εθνική Ομάδα Νέων ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας με 11-9, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Μετά από δύο συνεχόμενους τίτλους, το 2017 και το 2019, η ελληνική υδατοσφαίριση παρέδωσε τα... σκήπτρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νέων ανδρών. Η εθνική ομάδα ηττήθηκε 11-9 από την Ουγγαρία στον προημιτελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στην Πράγα, και πλέον θα αρκεστεί στη διεκδίκηση μίας θέσης μεταξύ της 5ης και της 8ης, αντιμετωπίζοντας καταρχήν αύριο (4/9, 16:00) την Κροατία.

Οι Μαγυάροι δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης, καθοδηγούμενοι από τον Ακος Κόναρικ και τον Βέντελ Βιγκβάρι (5 και 3 γκολ αντίστοιχα), δύο παίκτες δηλαδή με σημαντικό ρόλο στις δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας, την Τσόλνοκι και την Φερεντσβάρος. Η ελληνική ομάδα είχε απαντήσεις ως τις αρχές της δεύτερης περιόδου (3-3), αλλά στη συνέχεια η Ουγγαρία με ένα σερί 4-0 πήρε διαφορά. Οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη μείωσαν σε 9-7 με γκολ του Γκίλλα, 2΄19΄΄ πριν τη λήξη, αλλά ο Βίντσε Βιγκβάρι σκόραρε και "καθάρισε" οριστικά το ματς για τους Μαγυάρους, που στον ημιτελικό θα παίξουν απέναντι στη Σερβία (νίκησε την Κροατία 12-10).

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-2, 3-4
 
Η σύνθεση της εθνικής: Ανδρεάδης, Γωνιωτάκης, Πούρος, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 1, Κεχαλάρης, Γκίλλας 2, Μόκκας, Μύριλος 1, Ηλιόπουλος, Σγουρίδης 2, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης