World Sports

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο εφήβων: Λύγισε στο φινάλε η μαχητική Εθνική, 9-8 από Σερβία και... 2η θέση στον Όμιλο

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο εφήβων: Λύγισε στο φινάλε η μαχητική Εθνική, 9-8 από Σερβία και... 2η θέση στον Όμιλο
Πάλεψαν σαν λιοντάρια οι λεβέντες της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Εφήβων (Κ17) στον τρίτο αγώνα τους στον Δ' Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Μάλτα, απέναντι στην παραδοσιακή δύναμη του αθλήματος και πάντα ισχυρή Σερβία, από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, αλλά λύγισαν στο φινάλε. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά από μεγάλη μάχη στο νερό, ηττήθηκε τελικά με 9-8 από τους Σέρβους, οι οποίοι πέτυχαν το νiκητήριο γκολ 17 δευτερόλεττα πριν από τη λήξη.

Έτσι η Εθνική μας κατέκτησε τη 2η θέση στον Δ' Όμιλο της διοργάνωσης θα αγωνιστεί αύριο Τετάρτη (15/9) στα χιαστί κόντρα στην 3η του Β' Ομίλου -πιθανότατα θα είναι η Ρουμανία- για μια θέση στα προημιτελικά, με τεράστιες πιθανότητες να τα καταφέρει, διότι δείχνει πολύ δυνατή και ικανή να διεκδικήσει ακόμα και μετάλλιο.

Τα παιδιά του Ηλία Μαχαίρα κόντραραν στα ίσια την αντίπαλο και διεκδίκησαν στα ίσα τη νίκη, με εκπληκρική εμφάνιση, αλλά ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Εθνική προηγήθηκαν με 2-1, αλλά στη συνέχεια οι Σέρβοι πέρασαν μπροστά προηγούνταμ με 1 γκολ και οι Έλληνες ισοφάριζαν.

Έτσι έγινε και στο 2.17 πριν από τη λήξη, όταν ο Καστρινάκης ισοφάρισε σε 8-8. Στη συνέχεια χάθηκαν επιθέσεις εκατέρωθεν και στα 17 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε ο Γιουρόσεβιτς κατάφερε να πετύχει το γκολ για το Σέρβους και να κάνει το 9-8, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 9-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 3-4, 2-1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης