World Sports

Στεφανίδη: «Τέλος το 2021, μας δίδαξε πολλά, αλλά δε θα μας λείψει καθόλου»

Στεφανίδη: «Τέλος το 2021, μας δίδαξε πολλά, αλλά δε θα μας λείψει καθόλου»

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποχαιρέτησε την αγωνιστική σεζόν του 2021 με ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Τέλος της αγωνιστικής σεζόν έχουμε για την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία στρέφει πλέον την προσοχή της στο 2022, χωρίς ακόμη να έχει αποφασίσει αν θα πάρει μέρος και στον κλειστό στίβο. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στον τελευταίο εφετινό της αγώνα, μετείχε στο μίτινγκ της Μπελιντσόνα στην Ελβετία, όπου κατετάγη τέταρτη με 4.50μ.

Η Ελληνίδα άλτρια αγωνίστηκε με μικρά κοντάρια, δίχως να πιέσει τον εαυτό της για μεγάλα ύψη. Αρχικά ξεπέρασε με την πρώτη τα 4.35μ και με την δεύτερη τα 4.50μ, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να υπερβεί τα 4.60 μέτρα. Η Στεφανίδη θα επιστρέψει στις ΗΠΑ, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά.

Πιο σημαντικές επιτυχίες της μέσα στο 2021 ήταν η κατάκτηση της τέταρτης θέσης στους Ολυμπιακούς και της δεύτερης στη σειρά αγώνων Diamond League.

«Τέλος της σεζόν. Η αγωνιστική σεζόν του 2021 μας δίδαξε πολλά αλλά δεν θα μας λείψει καθόλου. Ώρα για ξεκούραση!», ήταν το σχόλιο με το οποίο επέλεξε να συνοδεύει μία φωτογραφία της.

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης