Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με χαμηλό τζίρο – Αποδόσεις ομολόγων και πληθωρισμός στο επίκεντρο

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με χαμηλό τζίρο – Αποδόσεις ομολόγων και πληθωρισμός στο επίκεντρο
Η βραχυπρόθεσμη τάση στο ΧΑ είναι ανοδική, αλλά οριακά και η βελτίωση του κλίματος χρειάζεται υψηλότερους όγκους συναλλαγών
Σχετικά Άρθρα

Κίνηση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης και χαμηλό όγκο συναλλαγών περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση.
Η πορεία των αγορών του εξωτερικού θα δώσει και σήμερα κατεύθυνση με τους επενδυτές να εστιάζουν στις εκτιμήσεις για τον πληθωρισμό αλλά και στην πορεία των αποδόσεων των ομολόγων.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή της ΔΕΗ λόγω της αποτίμησης των 2,95 δισ. ευρώ που έδωσε η Grant Thornton για τον ΔΕΔΔΗΕ και η οποία φαίνεται πως είναι ανάλογη των εκτιμήσεων των αναλυτών.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Τέρνα Ενεργειακή καθώς χθες αντέδρασαν ανοδικά με υψηλό όγκο συναλλαγών.
Η βραχυπρόθεσμη τάση στο ΧΑ είναι ανοδική, αλλά οριακά και η βελτίωση του κλίματος χρειάζεται υψηλότερους όγκους συναλλαγών.

Euroxx
Περιμένουμε ότι οι συναλλαγές σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης θα συνεχιστούν με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε ανοδικό άνοιγμα, σημειώνοντας πως οι αγορές παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις αναφορικά με τις προσδοκίες για τον πληθωρισμό και την πορεία των αποδόσεων των ομολόγων.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει οριακά ανοδική, ωστόσο θα χρειαστεί μεγαλύτερους όγκους συναλλαγών και καλό κλίμα στις διεθνείς αγορές για να συνεχιστεί.
Η βραχυπρόθεσμη τάση του τραπεζικού δείκτη είναι οριακά πτωτική με τον ΚΜΟ 20 ημερών στις 458 μονάδες.
Σημεία στήριξης για τον ΓΔ οι 778 (ΚΜΟ 20) και 750 μονάδες, ενώ σημεία αντίστασης οι 800 και 810 μονάδες.

Beta
Η συσσώρευση είναι το επικρατέστερο σενάριο για σήμερα και το επιλεκτικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να βοηθήσει τα επίπεδα της αγοράς.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης