Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Κρούσματα και περιορισμοί αυξάνουν τις ανησυχίες των επενδυτών – Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Κρούσματα και περιορισμοί αυξάνουν τις ανησυχίες των επενδυτών – Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές
Η αύξηση των κρουσμάτων και τα περιοριστικά μέτρα επηρεάζουν την πορεία του τουρισμού και κατά συνέπεια την ανάπτυξη
Σχετικά Άρθρα

Η αύξηση των κρουσμάτων και οι ανησυχίες για νέα περιοριστικά μέτρα όπως αυτά που επιβλήθηκαν στην Μύκονο, αυξάνει τις ανησυχίες των επενδυτών.
Η αύξηση του πληθωρισμού ανησυχεί τους επενδυτές του εξωτερικού και οι αναλυτές περιμένουν πτωτικό άνοιγμα στις αγορές της Ευρώπης.
Για το ΧΑ αναμένεται διατήρηση της μεταβλητότητας με την προσοχή να είναι στραμμένη στο εξωτερικό αλλά και στην πορεία των κρουσμάτων.
Η αύξηση των κρουσμάτων και τα περιοριστικά μέτρα επηρεάζουν την πορεία του τουρισμού και κατά συνέπεια την ανάπτυξη.
Έτσι δεν αποκλείεται περαιτέρω διολίσθηση της αγοράς.
Σημειώνεται πως σήμερα κατοχυρώνουν δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,47 ευρώ ανά μετοχή οι κάτοχοι μετοχών της Jumbo και αύριο η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το σχετικό δικαίωμα.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι αγορές φαίνεται πως θα ανοίξουν με απώλειες μετά την αύξηση των ανησυχιών για τον πληθωρισμό και την επιφυλακτικότητα για την ανάπτυξη.

Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να συνεχιστεί με την αγορά να έχει στραμμένο το βλέμμα της στις τάσεις του εξωτερικού και στην επίδραση της μετάλλαξης Δέλτα στην τουριστική περίοδο.

Βeta
Η εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα και οι τοπικοί περιορισμοί αυξάνουν τις ανησυχίες και την επιφυλακτικότητα λόγω μίας ενδεχόμενης πτωτικής αναθεώρησης για την πορεία του τουρισμού.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης