Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συνέχιση της ανοδικής αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Ελλάκτωρ

ΧΑ: Συνέχιση της ανοδικής αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Ελλάκτωρ
Τα εταιρικά αποτελέσματα στις ΗΠΑ στήριξαν τους δείκτες στη Wall Street και ενίσχυσαν τις προσδοκίες των επενδυτών για ανάκαμψη
Σχετικά Άρθρα

Η βελτίωση της επενδυτικής ψυχολογίας στο εξωτερικό αναμένεται σύμφωνα με τους αναλυτές να στηρίξει την εγχώρια αγορά και να συνεχιστεί η χθεσινή αντίδραση.
Τα εταιρικά αποτελέσματα στις ΗΠΑ στήριξαν τους δείκτες στη Wall Street και ενίσχυσαν τις προσδοκίες των επενδυτών για ανάκαμψη.
Στο ΧΑ αναμένεται μία συνέχιση της τεχνικής αντίδρασης με περιορισμένες συναλλαγές, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στη μετοχή της Ελλάκτωρ καθώς σήμερα ξεκινάει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων για την αύξηση κεφαλαίου με τιμή 0,2006 ευρώ ανά δικαίωμα.

Euroxx
Περιμένουμε η χθεσινή μικρή τεχνική αντίδραση να συνεχιστεί με την Ελλάκτωρ να είναι στο επίκεντρο.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν ανοδικά, ακολουθώντας το momentum των αγορών στις ΗΠΑ, όπου βελτιώθηκε η επενδυτική ψυχολογία λόγων των αποτελεσμάτων τριμήνου και οι επενδυτές κοιτάζουν πέρα από την αύξηση των κρουσμάτων και στοιχηματίζουν στην ανάκαμψη.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει πτωτική, με τον ΚΜΟ 30 ημερών στις 879 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 820 (ΚΜΟ 200) και 800 μονάδες και σημείο αντίστασης οι 879 μονάδες.

Beta
Οι ανησυχίες γύρω από την πανδημία διατηρούνται και επηρεάζουν την επενδυτική διάθεση στο ΧΑ, ωστόσο μία συνέχιση της χθεσινής αντίδρασης δικαιολογείται λόγω τεχνικών επιπέδων.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης