Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Από το εξωτερικό η τάση – Συσσώρευση με το βλέμμα στα εταιρικά αποτελέσματα

XA: Από το εξωτερικό η τάση – Συσσώρευση με το βλέμμα στα εταιρικά αποτελέσματα
Οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων θα τραβήξουν τα βλέμματα των επενδυτών και θα δώσουν ευκαιρίες για επιλεκτικές τοποθετήσεις
Σχετικά Άρθρα

Η πορεία των ευρωπαϊκών αγορών θα δώσει τάση στην εγχώρια αγορά με τους αναλυτές να προκρίνουν για σήμερα το σενάριο της συσσώρευσης με χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα.
Οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων θα τραβήξουν τα βλέμματα των επενδυτών και θα δώσουν ευκαιρίες για επιλεκτικές τοποθετήσεις.
Σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η ΕΧΑΕ, ενώ αύριο πριν το άνοιγμα ανακοινώνει το δικό της εξάμηνο η Μυτιληναίος.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση σήμερα, έχοντας το βλέμμα της στραμμένο στις διεθνείς εξελίξεις.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει λόγω και των μικτών τάσεων στις αγορές του εξωτερικού, καθώς τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα από τις ΗΠΑ και οι προσδοκίες για υποστηρικτική πολιτική αντισταθμίζονται με τις ανησυχίες που σχετίζονται με τον τεχνολογικό κλάδο στην Κίνα.

Beta
Οι περισσότεροι συμμετέχοντες τηρούν στάση αναμονής, παρακολουθώντας τις εξελίξεις αναφορικά με την μετάλλαξη Δέλτα και την επίδρασή της στον τουρισμό.
Ωστόσο, τα αποτελέσματα εξαμήνου που ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα θα προσφέρουν έδαφος για επιλεκτικές τοποθετήσεις.

Optima Bank
Η περίοδος εταιρικών ανακοινώσεων ξεκινάει σήμερα, με αποτελέσματα σήμερα από ΕΧΑΕ, αύριο από Μυτιληναίος και την Πέμπτη από Τιτάν.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης