Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Προσπάθεια αφομοίωσης των 900 μονάδων – Τα εταιρικά αποτελέσματα στο επίκεντρο

XA: Προσπάθεια αφομοίωσης των 900 μονάδων – Τα εταιρικά αποτελέσματα στο επίκεντρο
Μεταβλητότητα με χαμηλό τζίρο αναμένεται για σήμερα – Διατήρηση των επιλεκτικών τοποθετήσεων περιμένουν οι αναλυτές
Σχετικά Άρθρα

Τάση από τις αγορές του εξωτερικού αναμένεται να λάβει το ΧΑ στη σημερινή συνεδρίαση με τα ευρωπαϊκά παράγωγα να δείχνουν σταθεροποιητικό ξεκίνημα.
Τα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να τραβάνε τα επενδυτικά βλέμματα και οι αναλυτές περιμένουν διατήρηση των επιλεκτικών τοποθετήσεων στο ΧΑ.
Η υπέρβαση χθες των 900 μονάδων δίνει κάποια αισιόδοξα μηνύματα, ενώ και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα που ανακοινώνονται από τις εταιρείες της υψηλής κεφαλαιοποίησης έχουν ικανοποιήσει επενδυτές και αναλυτές.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Εθνική Τράπεζα μετά τη δημοσίευση αποτελεσμάτων εξαμήνου με τους αναλυτές να σημειώνουν πως ήταν ανάλογα των εκτιμήσεων.

Eurobank Equities
Για τη σημερινή συνεδρίαση περιμένουμε οι επιλεκτικές κινήσεις να συνεχιστούν με τα παράγωγα να δείχνουν πτωτικό άνοιγμα καθώς οι ανησυχίες για την εξάπλωση του ιού επηρεάζουν τους επενδυτές ενώ αναμένονται τα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 882 μονάδες. Σημείο στήριξης οι 882 μονάδες και σημείο αντίστασης οι 910 μονάδες.

Beta
Η αγορά θα προσπαθήσει να αφομοιώσει τις 900 μονάδες και να αποτυπώσει στο ταμπλό τα εταιρικά αποτελέσματα των Εθνική, Πειραιώς και ΟΤΕ.
Η μεταβλητότητα με χαμηλό όγκο συναλλαγών θα είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής συνεδρίασης.

Depolas
Τα πτωτικά ρίσκα παραμένουν, αλλά η βελτίωση των ισολογισμών που ανακοινώνονται διατηρεί την ανοδική τροχιά των μετοχικών δεικτών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Για τον ΓΔΧΑ πιθανό είναι να έχουμε συνέχεια της πλαγιοανοδικής κίνησης μέχρι και την περιοχή των 940-950 μονάδων.
Η αγορά εργασίας των ΗΠΑ θα βρεθεί εκ νέου σήμερα στο επίκεντρο των μακροοικονομικών στοιχείων.

Γ.Κ.
www.bankingews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης