Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές λόγω της θετικής ψυχολογίας των αγορών του εξωτερικού

XA: Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές λόγω της θετικής ψυχολογίας των αγορών του εξωτερικού
Η Τράπεζα Πειραιώς θα βρεθεί στο επίκεντρο μετά και την αναβάθμιση της μετοχής από τον FTSE Russell
Σχετικά Άρθρα

Βελτιωμένη είναι η ψυχολογία των επενδυτών στις αγορές του εξωτερικού και οι αναλυτές περιμένουν πως η εγχώρια αγορά θα διατηρήσει το θετικό της πρόσημο και θα προσπαθήσει να κινηθεί προς τις 900 μονάδες, αλλά με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.
Η ειδησεογραφία στο εσωτερικό παραμένει περιορισμένη.
Η Τράπεζα Πειραιώς θα βρεθεί στο επίκεντρο μετά και την αναβάθμιση της μετοχής από τον FTSE Russell.
Σημειώνεται πως Epsilon Net και Entersoft μπήκαν στον FTSE Emerging Europe Micro Cap ενώ αφαιρέθηκαν οι μετοχές των Πλαστικών Θράκης, Κρι-Κρι, Attica Bank και MIG.
Οι αλλαγές θα ισχύσουν μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης της 17ης Σεπτεμβρίου.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να φτάσει στις 900 μονάδες υποστηριζόμενη από τις τάσεις που επικρατούν στις αγορές του εξωτερικού.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να παραμείνει σε θετικό έδαφος λόγω της ανάκαμψης της ψυχολογίας στις αγορές του εξωτερικού.

Beta
Μία ανοδική συνεδρίαση αναμένεται σήμερα καθώς οι ξένες αγορές την Παρασκευή έκλεισαν ανοδικά, ενώ οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων ξεκινούν πάλι αυτήν την εβδομάδα (ΕΛΠΕ και Alpha Bank).

Optima Bank
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό (με εξαίρεση τα αποτελέσματα των Alpha Bank και ΕΛΠΕ που αναμένονται αυτήν την Πέμπτη), περιμένουμε η αγορά να λάβει και πάλι κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές.

Depolas
Σημαντικά κέρδη καταγράφουν σήμερα το πρωί και οι βασικοί μετοχικοί δείκτες στην Ασία.
Η συνολική εικόνα στις αγορές δεν έχει διαφοροποιηθεί, ενώ όσον αφορά το εσωτερικό θα επικεντρωθούμε στα εταιρικά αποτελέσματα β΄τριμήνου, οι δημοσιεύσεις των οποίων θα πυκνώσουν το επόμενο διάστημα.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη μετά την συνεδρίαση θα ανακοινώσουν ΕΛΠΕ και ΑΛΦΑ.
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην ομιλία του Κεντρικού τραπεζίτη Πάουελ στην συνάντηση (εξ αποστάσεως) στο Jackson Hole την Παρασκευή.
Σημειώνουμε ότι ενδέχεται να αυξηθούν σταδιακά οι διακυμάνσεις στους μετοχικούς δείκτες για αυτό συστήνουμε προσοχή βραχυπρόθεσμα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης