Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στο εξωτερικό – Alpha Bank και ΕΛΠΕ στο επίκεντρο

XA: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στο εξωτερικό – Alpha Bank και ΕΛΠΕ στο επίκεντρο
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές των Alpha Bank και ΕΛΠΕ, οι οποίες ανακοίνωσαν χθες αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης
Σχετικά Άρθρα

Διατήρηση της συσσώρευσης περιμένουν οι αναλυτές με την τάση να δίνεται από τις αγορές του εξωτερικού.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές των Alpha Bank και ΕΛΠΕ, οι οποίες ανακοίνωσαν χθες αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης.
Η Alpha Bank ανακοίνωσε αποτελέσματα τα οποία ήταν λίγο καλύτερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ τα ΕΛΠΕ, έστειλαν αισιόδοξο μήνυμα για το τρίτο τρίμηνο και εμφάνισαν αποτελέσματα ανάλογα των εκτιμήσεων.
Στο επίκεντρο αναμένεται να παραμείνει και η Τράπεζα Αττικής, που χθες κατέγραψε σημαντικές απώλειες λόγω της ανακοίνωσης για αύξηση κεφαλαίου και reverse split των μετοχών.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να λάβει κατεύθυνση από τις διεθνείς τάσεις, όπου οι επενδυτές είναι επιφυλακτική αναφορικά με τις προσδοκίες για άρση των αγορών ομολόγων από τη FED νωρίτερα.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει τις τάσεις συσσώρευσης σήμερα καθώς η τάση στις αγορές του εξωτερικού φαίνονται μεικτές σήμερα το πρωί.

Beta
Με επιφυλακτική διάθεση θα είναι η εγχώρια αγορά ενόψει της σημερινής ομιλίας του προέδρου της FED, ενώ το επιλεκτικό ενδιαφέρον θα στηρίξει την αγορά.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης