Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Στις ξένες αγορές η προσοχή – Συσσώρευση γύρω από τις 900 μονάδες περιμένουν οι αναλυτές

XA: Στις ξένες αγορές η προσοχή – Συσσώρευση γύρω από τις 900 μονάδες περιμένουν οι αναλυτές
Αύριο μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η ΔΕΗ, η μετοχή της οποίας έχει καταγράψει 6 συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις
Σχετικά Άρθρα

Η συμφωνία της Evergrande με τους ομολογιούχους στέλνει αισιόδοξο μήνυμα στις αγορές, ενώ από την άλλη οι επενδυτές θα περιμένουν τη συνεδρίαση της FED και το μήνυμα για τον περιορισμό του προγράμματος της ποσοτικής χαλάρωσης.
Οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση της εγχώριας αγοράς περιμένουν συσσώρευση με το βλέμμα στις διεθνείς εξελίξεις.
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα κινούνται ανοδική εξέλιξη που θα μπορούσε να βοηθήσει και το ΧΑ, το οποίο χθες έχασε την ευκαιρία να βγάλει δυνατή αντίδραση ανάλογη των ξένων αγορών.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι εταιρείες που ανακοινώνουν αποτελέσματα στις επόμενες μέρες.
Αύριο μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η ΔΕΗ, η μετοχή της οποίας έχει καταγράψει 6 συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις.
Σήμερα δημοσιεύει εξάμηνο η Cenergy.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τις 900 μονάδες, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις διεθνείς εξελίξεις.

Eurobank Equities
Για σήμερα η συμφωνία της Evergrande να πληρώσει τόκους στους ομολογιούχους είναι πιθανό να βοηθήσει τις μετοχές να ισχυροποιήσουν την αντίδρασή τους ενόψει και της συνάντησης της FED αργότερα σήμερα.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 903 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 890 και 880 μονάδες και σημείο αντίστασης οι 900 μονάδες.
Οι ανακοινώσεις της FED σήμερα θα δώσουν τον τόνο στις αγορές.

Beta
Το βλέμμα των επενδυτών θα είναι στραμμένο στη συνεδρίαση της FED.

Depolas
Δεν περιμένουμε σημαντική διαφοροποίηση και σήμερα καθώς η παγκόσμια επενδυτική κοινότητα θα επικεντρωθεί στα πιθανά νέα που θα βγάλει η συνεδρίαση της FED αργά το βράδυ, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του ‘’tapering’’ και τις εκτιμήσεις για τον πληθωρισμό.
Παράλληλα, υπάρχουν επίσημες αλλά όχι ξεκάθαρες ανακοινώσεις σχετικά με την διευθέτηση των (λήξη προθεσμίας Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου) έντοκων υποχρεώσεων της Evergrande, οι οποίες ενδεχομένως να χαλαρώσουν τις ανησυχίες προς το παρόν.
Στο εσωτερικό, παραμένουν στο επίκεντρο τα εταιρικά αποτελέσματα, αλλά σημειώνουμε ότι οι εξελίξεις σε μεταφορικό και ενεργειακό κόστος, εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς επίσης και στο μέτωπο της μετάλλαξης Δέλτα θα κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα.
Κατ’ επέκταση αναμένουμε αύξηση των διακυμάνσεων το επόμενο διάστημα κατά την διάρκεια των οποίων πιθανότατα να εμφανιστούν ευκαιρίες ενδυνάμωση των θέσεων μας σε επιλεγμένους τίτλους. Σήμερα, το απόγευμα, ανακοινώνει Ά εξάμηνο 2021 η Cenergy.
Από πλευράς μάκρο βαρύτητα θα δοθεί στην καταναλωτική εμπιστοσύνη Σεπτεμβρίου της Ευρωζώνης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης