Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο τα εταιρικά αποτελέσματα

XA: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο τα εταιρικά αποτελέσματα
Αύριο με την είσοδο των νέων μετοχών της ΔΕΗ αναμένονται στο κλείσιμο οι εισροές από την είσοδο της μετοχής στον MSCI
Σχετικά Άρθρα

Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές στο ξεκίνημα της εβδομάδας καθώς τα νέα είναι μικτά και οι αγορές της Ευρώπης δε δίνουν ξεκάθαρο σήμερα.
Δεν αποκλείεται και η συνέχιση κάποιων κινήσεων κατοχύρωσης κερδών λόγω αύξησης της επιφυλακτικότητας από τα αυξημένα κρούσματα της πανδημίας, ενώ τα εταιρικά νέα συγκεκριμένων εταιρειών θα μπορούσαν να φέρουν επιλεκτικές τοποθετήσεις.
Οι μετοχές του ΟΤΕ διαπραγματεύονται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο έκτακτο μέρισμα ύψους 0,252068 ευρώ ανά μετοχή, ενώ η Πλαστικά Θράκης θα δημοσιεύσει πριν το άνοιγμα της αγοράς αποτελέσματα για το εννεάμηνο.
Η Eurobank Equities περιμένει πωλήσεις 335 εκατ. ευρώ αυξημένες κατά 32%, EBITDA 96 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 83% και καθαρά κέρδη 63 εκατ. ευρώ από 29 εκατ. ευρώ στο περσινό εννεάμηνο.
Σημειώνεται επίσης πως αύριο (16/11) θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της ΔΕΗ, από την πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου, με τη μετοχή να εισέρχεται στον MSCI Greece Standard από το κλείσιμο της συνεδρίασης.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση σήμερα με κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών να είναι πιθανό να συνεχιστούν.

Eurobank Equities
Για σήμερα αναμένεται συσσώρευση λόγω και του ήσυχου ανοίγματος που αναμένεται στην Ευρώπη, χωρίς ξεκάθαρη κατεύθυνση καθώς και τα νέα που μπορούν να επηρεάσουν τους δείκτες είναι κάπως ανάμικτα.

Beta
Παρά τα ικανοποιητικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου και τις προοπτικές για τις μεγάλες βιομηχανίες και εμπορικές εταιρείες, τα αυξημένα σε επίπεδα ρεκόρ κρούσματα λόγω της πανδημίας μπορεί να αυξήσουν την επιφυλακτικότητα στην αγορά.
Η συσσώρευση είναι μάλλον το επικρατέστερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση.

Optima Bank
Αναφορικά με την εβδομάδα που ξεκινάει περιμένουμε η ΔΕΗ να παραμείνει στο επίκεντρο λόγω της εισαγωγής 150 εκατ. νέων μετοχών την Τρίτη, ενώ τα αποτελέσματα της Πειραιώς θα είναι τα πρώτα του τραπεζικού κλάδου, τα οποία θα ανακοινωθούν αυτήν την Παρασκευή.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 904 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 910 και 904 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 920 και 930 μονάδες.
Η μετοχή του ΟΤΕ διαπραγματεύεται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο έκτακτο μέρισμα και τα Πλαστικά Θράκης θα ανακοινώσουν αποτελέσματα 3ου τριμήνου.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης