Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Στο επίκεντρο τα εταιρικά αποτελέσματα – Πιθανότητες αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές

ΧΑ: Στο επίκεντρο τα εταιρικά αποτελέσματα – Πιθανότητες αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές
Οι μετοχές του ΟΠΑΠ, της Motor Oil και της Fourlis θα βρεθούν στο επίκεντρο καθώς χθες ανακοίνωσαν αποτελέσματα εννεαμήνου
Σχετικά Άρθρα

Η πορεία των ευρωπαϊκών αγορών θα διαμορφώσει και σήμερα την τάση στο ελληνικό χρηματιστήριο, με τους αναλυτές να δίνουν πιθανότητα αντίδρασης μετά τη χθεσινή υποχώρηση.
Τα εταιρικά αποτελέσματα αφήνουν χώρο για επιλεκτικές τοποθετήσεις και θα μπορούσαν να βοηθήσουν την αγορά να αντιδράσει ανοδικά, παρά το γεγονός ότι οι ανησυχίες για νέα περιοριστικά μέτρα διατηρούνται.
Οι μετοχές του ΟΠΑΠ, της Motor Oil και της Fourlis θα βρεθούν στο επίκεντρο καθώς χθες ανακοίνωσαν αποτελέσματα εννεαμήνου, τα οποία δείχνουν επιστροφή στην κανονικότητα.
Σήμερα πριν το άνοιγμα δημοσιεύει αποτελέσματα η Aegean Airlines και αναμένεται το τρίτο τρίμηνο να υπερκαλύψει τις απώλειες του δευτέρου τριμήνου.
Μετά το κλείσιμο δημοσιεύει αποτελέσματα η Quest Συμμετοχών.

Eurobank Equities
Για σήμερα πιστεύουμε πως είναι λογική μία ήπια αντίδραση για την αγορά, λόγω και της πορείας που αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές ενόψει και της δημοσίευσης των πρακτικών της FED, η οποία θα δώσει τον τόνο στις αγορές.

Euroxx
Περιμένουμε τα εταιρικά αποτελέσματα να δώσουν τον τόνο, με την αγορά να αναζητάει κατεύθυνση μετά και τη χθεσινή υποχώρηση.

Beta
Μία συνεδρίαση μεταβλητότητας αναμένεται σήμερα, με τους επενδυτές σε στάση αναμονής, αναζητώντας κάποια βελτίωση στα ημερήσια κρούσματα Covid-19 η οποία θα μπορούσε να μειώσει τις ανησυχίες.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση γύρισε σε πτωτική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 907 μονάδες.
Σημεία στήριξης οι 890 και 880 μονάδες και σημείο αντίστασης οι 900 μονάδες.
Η Αεροπορία Αιγαίου και η Quest Συμμετοχών θα ανακοινώσουν σήμερα αποτελέσματα 3ου τριμήνου.
Υπενθυμίζεται ότι η Eurobank θα ανακοινώσει αύριο αποτελέσματα 3ου τριμήνου και η Εθνική Τράπεζα την Παρασκευή.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης