Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Στις 15 Απριλίου το 5ο εκπαιδευτικό σεμινάριο του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου

Στις 15 Απριλίου το 5ο εκπαιδευτικό σεμινάριο του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου διοργανώνει σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, στα πλαίσια του «Προγράμματος Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2022»

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου διοργανώνει σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, στα πλαίσια του «Προγράμματος Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2022»,(Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών), για 8η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Κολέγια, της Ελλάδας και της Κύπρου. Υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Το 4ο Σεμινάριο έγινε την Παρασκευή 8 Απριλίου, με εισηγητή τον Πρόεδρο, Μπάμπη Εγγλέζο και Χρηματιστηριακό Σύμβουλο, τον Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής, Γιώργο Μάρκοβιτς.
Το παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φοιτητές και φοιτήτριες των Ελληνικών Πανεπιστημίων.
Το 5ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 20.00-21.30, με εισηγητές τον Πρόεδρο, Μπάμπη Εγγλέζο και τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου, Δρ. Ανδρέα Κουτούπη, αν. καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν:
1. Βασικές αρχές της Εταιρικής Διακυβέρνησης
2. Εισαγωγή στο E.S.G. και παρουσίαση του δείκτη ATHEX ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών
3. Συζήτηση και απορίες των συμμετεχόντων.
4. Άλλα οργανωτικά θέματα
Η συμμετοχή είναι δωρεάν με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής στο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqH8AtDkulc4z0WEEVhIQHrRXEkqx5hJrCXjnfXsiTCgIktg/viewform

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης