Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Κίνηση προς υψηλότερα επίπεδα περιμένουν οι αναλυτές – Ο ΟΤΕ στο επίκεντρο λόγω αποτελεσμάτων

XA: Κίνηση προς υψηλότερα επίπεδα περιμένουν οι αναλυτές – Ο ΟΤΕ στο επίκεντρο λόγω αποτελεσμάτων
Το ελληνικό χρηματιστήριο έχει εξαιρετική συμπεριφορά στις τελευταίες συνεδριάσεις και παρά τα σημαντικά βραχυπρόθεσμα κέρδη οι νέες τοποθετήσεις απορροφούν τις κινήσεις κατοχύρωσης κερδών με ευκολία
Σχετικά Άρθρα

Συνέχιση των επιλεκτικών τοποθετήσεων περιμένουν οι αναλυτές εκτιμώντας πως η αγορά θα δοκιμάσει υψηλότερα επίπεδα λόγω και της βελτίωσης της επενδυτικής ψυχολογίας στις αγορές του εξωτερικού.
Το ελληνικό χρηματιστήριο έχει εξαιρετική συμπεριφορά στις τελευταίες συνεδριάσεις και παρά τα σημαντικά βραχυπρόθεσμα κέρδη οι νέες τοποθετήσεις απορροφούν τις κινήσεις κατοχύρωσης κερδών με ευκολία.
Σημειώνεται πως ο γενικός δείκτης έχει συμπληρώσει 7 ανοδικές συνεδριάσεις και στις τελευταίες 13 έχει μόλις 1 πτωτική.
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει πριν το άνοιγμα αποτελέσματα εξαμήνου και μετά το κλείσιμο η διοίκηση θα ενημερώσει τους αναλυτές μέσω τηλεδιάσκεψης.

Eurobank Equities
Σήμερα η αγορά είναι πιθανό να δοκιμάσει υψηλότερα επίπεδα λόγω της ανάκαμψης της επενδυτικής ψυχολογίας στις διεθνείς αγορές υποστηριζόμενη από τις τεχνολογικές μετοχές.

Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα και οι επιλεκτικές τοποθετήσεις να συνεχιστούν με τον ΟΤΕ να είναι στο επίκεντρο.

Beta
Κάποιες ήπιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών δεν μπορούν να αποκλειστούν στη σημερινή συνεδρίαση, ωστόσο τα υποστηρικτικά αποτελέσματα θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν τις πιέσεις και να σταθεροποιήσουν την αγορά.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική με τον εκθετικό ΚΜΟ 200 στις 866,86 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 840 και 815 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 900 και 950 μονάδες.
Ο ΟΤΕ θα ανακοινώσει σήμερα τα αποτελέσματα 6μηνου.

Depolas
Σταθεροποιητικά κινήθηκε χθες ο ΓΔΧΑ και η Ευρώπη, ενώ αυξημένα κέρδη κατέγραψαν οι βασικοί μετοχικοί δείκτες στις ΗΠΑ εν μέσω καλύτερων των εκτιμήσεων αποτελεσμάτων και μακροοικονομικών στοιχείων.
Σύμφωνα με τον MSCI World Index, οι μετοχές παγκοσμίως έχουν ανέβει κατά 10% το τελευταίο διάστημα καλύπτοντας μέρος των απωλειών.
Στο εσωτερικό, ο ΓΔΧΑ εμφανίζεται ανθεκτικός αλλά δύσκολα θα κινηθεί αντίθετα από το διεθνές κλίμα.
Μεγάλη βαρύτητα για την κατεύθυνση αποδίδουμε στον τραπεζικό κλάδο, ο οποίος προς το παρόν έκλεισε την ψαλίδα αρνητικής απόδοσης σε σύγκριση με τον EuroStoxx Banks από τις 24 Φεβρουαρίου.
Πριν την συνεδρίαση αναμένεται το Β΄τρίμηνο του ΟΤΕ με τις εκτιμήσεις να συγκλίνουν σε EBITDA 343εκ ευρώ.
Σήμερα δημοσιεύεται και το οικονομικό δελτίο της ΕΚΤ, ενώ μεταξύ των σημαντικότερων μακρο είναι τα επικαιροποιημένα εβδομαδιαία στοιχεία της αγοράς εργασίας των ΗΠΑ.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης