Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συνέχιση της ανοδικής κίνησης περιμένουν οι αναλυτές – MSCI και Coca Cola στο επίκεντρο

ΧΑ: Συνέχιση της ανοδικής κίνησης περιμένουν οι αναλυτές – MSCI και Coca Cola στο επίκεντρο
Σήμερα το βράδυ θα ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI Greece Standard
Σχετικά Άρθρα

Η επενδυτική ψυχολογία στο εξωτερικό είναι βελτιωμένη μετά και τα καλύτερα των εκτιμήσεων στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, στοιχεία που θεωρούνται «κλειδί» για τις επόμενες κινήσεις της FED.
Οι αναλυτές περιμένουν συνέχιση της ανοδικής κίνησης με χαμηλό όγκο συναλλαγών, λόγω της περιόδου, ενώ δεν αποκλείουν μεταβλητότητα λόγω MSCI.
Σήμερα το βράδυ θα ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI Greece Standard, οποίος περιλαμβάνει 8 μετοχές και συγκεκριμένα τις: ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Jumbo, ΔΕΗ, Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Μυτιληναίος.
Οι αλλαγές θα ισχύσουν από 1η Σεπτεμβρίου, αν υπάρξουν.
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα εξαμήνου η Coca Cola, με τους αναλυτές να περιμένουν τις επικαιροποιημένες εκτιμήσεις από τη διοίκηση και τις εξελίξεις αναφορικά με τις δραστηριότητες στη Ρωσία.

Eurobank Equities
Για σήμερα τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν συνέχεια στο ράλι καθώς οι επενδυτές έχουν βελτιώσει την ψυχολογία τους μετά τα και τα θετικά στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.

Euroxx
Περιμένουμε αυξημένη μεταβλητότητα σήμερα ενόψει της αναδιάρθρωσης των δεικτών MSCI.

Beta
Θετική η επενδυτική ψυχολογία στις διεθνείς αγορές. Μία ακόμα συνεδρίαση χωρίς ιδιαίτερους όγκους αναμένεται σήμερα καθώς οι επενδυτές απουσιάζουν σε διακοπές.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Coca Cola που δημοσιεύει αποτελέσματα πριν το άνοιγμα και στην αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI μετά το κλείσιμο της αγοράς, αλλά δεν αναμένονται αλλαγές.

Merit
Ο ΓΔ ενισχύθηκε κατά 1,86% και έκλεισε στις 875,47 μονάδες με τον εκθετικό ΚΜΟ 200 στις 866,64 μονάδες.
Σημεία στήριξης οι 870 και 829 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 900 και 927 μονάδες. Σήμερα αναμένεται η αξιολόγηση του δείκτη MSCI και η Coca Cola HBC θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα 6μηνου.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης