Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Προσπάθεια αντίδρασης μετά το sell off – Στο επίκεντρο λόγω αποτελεσμάτων η Motor Oil

XA: Προσπάθεια αντίδρασης μετά το sell off – Στο επίκεντρο λόγω αποτελεσμάτων η Motor Oil
Σήμερα έχει γενική συνέλευση η ΕΥΔΑΠ για την έγκριση διανομής μερίσματος 0,28 ευρώ ανά μετοχή μικτό, αλλά και η Lavipharm για την έγκριση της αύξησης κεφαλαίου έως 58 εκατ. ευρώ
Σχετικά Άρθρα

Με τις ευρωπαϊκές αγορές να ετοιμάζονται να ανοίξουν υψηλότερα, διατηρώντας πάντα το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις στην ενέργεια το ελληνικό χρηματιστήριο θα δοκιμάσει να τις ακολουθήσει.
Με βοήθειες από τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται για το δεύτερο τρίμηνο, αλλά και με την ψυχολογία να παραμένει εύθραυστη, η εγχώρια αγορά θα προσπαθήσει σήμερα να βγάλει αντίδραση μετά το χθεσινό sell off.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή της Motor Oil η οποία ανακοινώνει κέρδη-ρεκόρ για το δεύτερο τρίμηνο μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης.
Σήμερα έχει γενική συνέλευση η ΕΥΔΑΠ για την έγκριση διανομής μερίσματος 0,28 ευρώ ανά μετοχή μικτό, αλλά και η Lavipharm για την έγκριση της αύξησης κεφαλαίου έως 58 εκατ. ευρώ.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα αλλά η επενδυτική ψυχολογία παραμένει εύθραυστη καθώς οι επενδυτές προσπαθούν να τιμολογήσουν την πιο σκληρή πολιτική από αυτή που περίμεναν για τα επιτόκια.

Piraeus Securities
Με τη διεθνή ψυχολογία να παραμένει επιφυλακτική θα εκμεταλλευόμασταν την ευκαιρία νέων πιέσεων για να αυξήσουμε θέσεις σε επιλεγμένες μετοχές που έχουν υγιή ανάπτυξη κερδών και ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές παρά το περιβάλλον προκλήσεων, μεταξύ αυτών Motor Oil, ΟΠΑΠ, Μυτιληναίος και Jumbo.

Euroxx
Μετά το χθεσινό sell off περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση ακολουθώντας τις αγορές του εξωτερικού.

Beta
Μία συνεδρίαση μεταβλητότητας αναμένεται σήμερα καθώς φρέσκα νέα από εταιρικά αποτελέσματα ίσως δώσουν χώρο για επιλεκτικές τοποθετήσεις (ΟΠΑΠ, Motor Oil) και να αντισταθμίσουν τις πιέσεις.
Ωστόσο, σημειώνουμε πως η ψυχολογία στο εξωτερικό διαμορφώνει την επενδυτική ψυχολογία.

Merit
Ο ΚΜΟ 200 ημερών βρίσκεται στις 883 μονάδες.
Σημεία στήριξης οι 849 και 841 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 899 και 950 μονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης