Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Ισχυρή ανοδική κίνηση λόγω FED περιμένουν οι αναλυτές – Τράπεζες και επιλεγμένα βαριά χαρτιά στο επίκεντρο

XA: Ισχυρή ανοδική κίνηση λόγω FED περιμένουν οι αναλυτές – Τράπεζες και επιλεγμένα βαριά χαρτιά στο επίκεντρο
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα εννεαμήνου η Πλαστικά Θράκης και μετά το κλείσιμο η Τέρνα Ενεργειακή
Σχετικά Άρθρα

Η δήλωση του προέδρου της FED για μικρότερες αυξήσεις επιτοκίων έδωσε ώθηση χθες στη Wall Street και ο Dow Jones σημείωσε άνοδο άνω του 2%.
Με ισχυρή άνοδο αναμένεται το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών και οι αναλυτές αναμένουν από την εγχώρια αγορά να ακολουθήσει την τάση.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές των τραπεζών και επιλεγμένα βαριά χαρτιά με ισχυρά θεμελιώδη.
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα εννεαμήνου η Πλαστικά Θράκης και μετά το κλείσιμο η Τέρνα Ενεργειακή, η οποία από σήμερα είναι στον MSCI Greece Standard και χθες στην αναδιάρθρωση κατέγραψε υψηλό όγκο συναλλαγών.
Σημειώνεται πως από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση τα 17.027.010 δικαιώματα (ΛΑΒΙΔ) της LAVIPHARM συμμετοχής στην πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών, διαπραγματεύσιμα από 01/12/2022 έως και 09/12/2022. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 01/12/2022 έως και 14/12/2022.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε ανοδικό άνοιγμα μετά και την ομιλία του προέδρου της FED στην οποία έδωσε σήμα για μικρότερες αυξήσεις επιτοκίων.

Optima Bank
Περιμένουμε από το Χ.Α να κινηθεί ανάλογα με τις διεθνείς αγορές σήμερα και υψηλότερα, με τη Eurobank να είναι στο επίκεντρο.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί υψηλότερα οδηγούμενη από τη θετική τάση των αγορών του εξωτερικού.

Beta
Οι δηλώσεις του Jerome Powell, προέδρου της FED για μικρότερες αυξήσεις επιτοκίων και η χαλάρωση των μέτρων περιορισμού του Covid στην Κίνα ίσως οδηγήσει υψηλότερα τις Ευρωπαϊκές αγορές σήμερα με το Χ.Α. να ακολουθεί την τάση.

Merit
Ο ΚΜΟ 200 ημερών βρίσκεται στις 864 μονάδες. Σημεία στήριξης 883 και 850 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 920 και 971 μονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης