Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Σε υψηλά 2,5 ετών η MIG – Στις 6/2 η κρίσιμη γενική συνέλευση

tags :
Σε υψηλά 2,5 ετών η MIG – Στις 6/2 η κρίσιμη γενική συνέλευση
Καταλύτης για την πορεία της μετοχής, η πρόσφατη ανακοίνωση διάθεσης του σημαντικότερου περιουσιακού στοιχείου που της είχε μείνει, δηλαδή την Attica Group, σε υψηλή τιμή που όχι μόνο οδήγησε σε ράλι την τιμή της ναυτιλιακής, αλλά θα κάνει και τη μητρική αδάνειστη
Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, θα γίνει η έκτακτη γενική συνέλευση η οποία θα κληθεί να αποφασίσει την διάθεση της Attica Group, αλλά και το reverse split των μετοχών και το πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στα στελέχη
Συνεχίστηκαν τα κέρδη στη μετοχή της MIG, φτάνοντας στα υψηλα 2,5 ετών, με το επόμενο υψηλότερο σημείο των 0,074 ευρώ στις 12/6/2020.
Η μετοχή κλείδωσε στο limit up +29,93% στα 0,0725 ευρώ, με ανεκτέλεστα 1,3 εκατ. τεμάχια και με όγκο 29,8 εκατ. τεμάχια, ενώ η αποτίμηση ανήλθε στα 68 εκατ. ευρώ.
Καταλύτης για την πορεία της μετοχής, η πρόσφατη ανακοίνωση διάθεσης του σημαντικότερου περιουσιακού στοιχείου που της είχε μείνει, δηλαδή την Attica Group, σε υψηλή τιμή που όχι μόνο οδήγησε σε ράλι την τιμή της ναυτιλιακής, αλλά θα κάνει και τη μητρική αδάνειστη.
Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα στελέχη της εταιρείας έχουν εμφανιστεί στην πλευρά των αγοραστών, κάνοντας σημαντικές τοποθετήσεις.
Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, θα γίνει η έκτακτη γενική συνέλευση η οποία θα κληθεί να αποφασίσει την διάθεση της Attica Group, αλλά και το reverse split των μετοχών και το πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στα στελέχη.
Προφανώς και εκεί η διοίκηση θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν στην αγορά αναφορικά με το μέλλον της και αν θα προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου.

Στις 6 Φεβρουαρίου η Γενική Συνέλευση

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά η Γενική Συνέλευση της εταιρείας που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, μετά και την ανακοίνωση ότι η Δέσποινα Ηλιοπούλου, κόρη του Μάριου Ηλιοπούλου της SeaJets απέκτησε ποσοστό 5,48%.
Δεν ξέρουμε αν συμπλέουν οι απόψεις, αλλά μάλλον θα έχουμε εξελίξεις.
Βλέπουμε στην ανακοίνωση πως πληρεξούσιος είναι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Καραγεωργίου με μεγάλη εμπειρία σε εξαγορές-συγχωνεύσεις, αναδιαρθρώσεις δανείων και συνολικά με εμπειρία που συνδέεται με τα χρηματιστήρια.
Επίσης βλέπουμε πως θα παύσει να κατέχει τα δικαιώματα στις 30 Μαρτίου.
Η Γενική Συνέλευση είναι στις 6 Φεβρουαρίου και οι μέτοχοι μειοψηφίας έχουν δικαίωμα να ζητήσουν αναβολή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης