Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Στο Χρηματιστήριο Αθηνών η Trade Estates - Από 1/11-3/11 η δημόσια προσφορά

Στο Χρηματιστήριο Αθηνών η Trade Estates - Από 1/11-3/11 η δημόσια προσφορά
Η έναρξη διαπραγμάτευσης των Παραστατικών Δικαιωμάτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023.

Την 1η Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η δημόσια προσφορά των μετοχών της Trade Estates για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο και θα ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου. 
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 31 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί το εύρος τιμής διάθεσης. 
Η δημόσια προσφορά αφορά 28.169.015 νέες μετοχές ονομαστικής αξίας 1,60 ευρώ και θα διατεθούν μέσω αύξησης κεφαλαίου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και ταυτόχρονα θα γίνει δημόσια προσφορά 938.968 νέων μετοχών που θα διατεθούν μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης στον μέτοχο Autohellas. 
Νωρίτερα, το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, διαπίστωσε την κατ' αρχήν συνδρομή των προϋποθέσεων εισαγωγής στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 4 του ν. 3371/2005 των μετοχών της εταιρίας «TRADE ESTATES» (ISIN: GRS534003009), υπό την αίρεση επίτευξης επαρκούς διασποράς των μετοχών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του ΧΑ.
Επίσης και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο. 
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε: Η έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «TRADE ESTATES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης