Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Βροχερός ο καιρός και στο κλείσιμο της εβδομάδας - Αναλυτικά οι προβλέψεις

Βροχερός ο καιρός και στο κλείσιμο της εβδομάδας - Αναλυτικά οι προβλέψεις
Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αθήνα - 18 έως 30 στη Θεσσαλονίκη
Ο άστατος καιρός φαίνεται ότι θα διατηρηθεί και αύριο (Παρασκευή 18/7), με τοπικές καταιγίδες να εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά, τόσο το μεσημέρι όσο και τις απογευματινές ώρες.
Αναλυτικά, στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένουμε συννεφιά και μικρές βροχοπτώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 3 έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κινηθεί σε κάτω από τα συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια του νομού, η θερμοκρασία αναμένεται χαμηλότερη κατά 2 με 3 βαθμούς Κελσίου.
Ίδιο το σκηνικό και στην Θεσσαλονίκη, καθώς από το μεσημέρι αναμένονται νεφώσεις, που θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 έως 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στην συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Η Ε.Μ.Υ. έχει προβλέψει ίδιο καιρό και στην υπόλοιπη χώρα, με ασθενείς ανέμους, τοπικές βροχές από το μεσημέρι και κάτω από συνηθισμένα, για τον Ιούλιο, επίπεδα θερμοκρασίας.
Δεν έχει προβλεφθεί βροχοπτώσεις για τα νησιά του Αιγαίου, όπου οι άνεμοι θα πνέουν με βορειοδυτική κατεύθυνση και σχετικά ασθενείς.
Βροχοπτώσεις, ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσουν όσοι βρίσκονται στα νησιά του Ιουνίου, όπου οι άνεμοι μπορεί να αγγίξουν και τους 6 βαθμούς μποφόρ.
Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα και ότι θα έχουμε ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης